Monday, May 24, 2010

Tebus Mata Ganjaran

niat di hati nak tebus PAYUNG...aku ni pengemar dan pengumpul payung....ehehe tak tjk lagi kan koleksi payung aku? atas meja skrg ni yg bentuk mcm air minuman pun ada...unik..

tapi last2 aku tebus termos ni...sbb kecik comey je aku tgk masa singgah kat shell petrol pump...
kena guna 2200 points je
maklumat lanjut boleh lah layari di sini http://www.bonuslink.com.my/

aritu pg parkson guna bonuslink kad jugak...selepas bayo....tak pasan dia suh amik stamps...4 keping lak tu..sampai umah baru pasan..sib baik tak buang resit parkson tu.....

actly aku tak biasa beli belah kat parkson tu, tu yg tak tau......maklumla org kampung je...nak jejak situ pun takut2 je org kata²

ada sesape leh advice...stamps apa tu? serius talk tak tau...

10 comments:

LYaFRINA said...

lya dop pernoh2 tebus pon lagi...
ye la..padahal time shopping pon blh guna kad bonuslink kan.. up skit mata ganjaran dia.. ni mlsnya nk hunjuk2 kad tu.. lps ni nk kna bg la... blh kumpol point!!

MRS. K said...

kite langsung takde kad tu! muaahahaa

mamalieyna said...

comei la termos tu...^_^

Sharinginfoz said...

tak pernah pulak tebus

fikaryna said...

penak tebus parkson punya baucar..tp kalau point dah sikit..syg pulak..

Epul Azimi said...

dah bertahun tak pergi parkson,dah pasaraya tunas manja dok depan umah.......hehehe

ardinihumaira said...

comeyyy loteyyy la termos tu kak.. kaler bighu lak tu pebeghet dni.. ghase nak cughi lak hehehe...

apasal tah huruf banyak 'gh' kali ni wakakaka

@juera said...

lawo termos tu..adik pnye kad bru je 1400 point..x pnh tebus lg..dia de expired point x kak?

eT said...

kite pon xder xtvt menebus2 ni ha..hehe

..nOj.. said...

aku slalu beli dan belah kat parkson. setem tu dh ade belas2 dh. tp aku pun x tau nk guna tuk ape. heheh. slalu tak ingat nk tnye n pg cekedaut.

wei bole tebus kt shell ke bonuslink punye point tu? yg tu pun aku tak tau. sgt la hampeh kan. aku dpt statement dia bebaru ni. ade 3000 lebih gak point. ade yg dh nk expired pun. baik aku ke shell skang jugak.