Wednesday, June 23, 2010

Dato' K Menang!!!

KCT 1 sah milik Datuk K...Menang Bidaan dengan nilai tertinggi RM66,550
berita lanjut DISINI

15 comments:

zue @ annaleeya said...

org yg berduit cmtulah.... puluh ribu duit plat no jerk... kita nih ujung bln cmnih duk jeling2 kalendar jerk... huhuhu!!!

.:iz-AnN a.k.a cOmOt:. said...

ko ada share ke ni..lum abis aku review n3 sebelum dah de entry baru...tak nyempat2 arhhh

~aSHa~ said...

Zue --> kalah harga sebijik kete kita kan..ehehehe eh silap kete sy..

~aSHa~ said...

izan --> aku duta harian metro yg dilantik...jadi kena cepat...patutnye kul 8 pagi tadi..tapi aku tgh nak lepaskan amarah tu dulu...skrg lega dah..korang masih ada disisi

ardinihumaira said...

boleh beli keta kat dni sebijik hehe

LYaFRINA said...

ceyhhh..
baik kasi kat org susah duit tu.. ada aper pada plat tu...
x bawa k kubur,, kalo mbntu org. blh la tambah amalan..

oppsssss... sori....

~aSHa~ said...

dni itu la pasal..akak pun nak


lya --> tau takpe...bagi org yg takde kete pun lagi bagus kan..yg org susah dan memerlukan sgt2 kete ke

@juera said...

perghhh..60k tu..apesal la x sedekah je kt ak duit tu..ekeke..bleh la ak bt byr loan..huhuhu

alfi a.k.a epy (kawaii eiffel) said...

bapak mahalllll!!!!



p/s:: usha2 lert

Zura said...

ingat kan bidaan tue capai juta2...hehehe...tp klau derma fakir miskin pun xpe kan...

.:fyzz:. said...

hehe jidah..semua komen telah dikomen lam blog aku..yer la aku pun wat entry nih gak kan..
emmm depa kaya jidah..kita nak bida emas kt bank rakyt yg orng lelong tuh pun fkir 2,3 kali..hehehe

alyyani said...

fuyooo! bole beli sebiji kete dah tuh. huhu..

mamalieyna said...

huhu...org kaya bleh la..kan3x..sayangnye duitttttt! =P

Ena said...

apa la yg best sangat abis kan duit mcm gitu jekkk.. rugi rugi rugi..

Kniedaz said...

boleh wat down payment umah satu..huhu..org kaya buang duit macam buang tutt..je