Tuesday, June 29, 2010

Hepi Besday Boss


bestnye kalo hari lahir disambut oleh pekerja2 yang panggil kita BOSS...ehehehe verangan tul....

actly arini besday org lain...tapi ai pinjam kek Birthday Boss aku last year...(gambo kek ni je ai jumpa takat ni)

kek ni kami share ramai2.....mmg hepi besday versi suprisedddddddddddddddd dari kami saat tu....muka bos cuak je..masa kami kelentong ada Dato' dot dot cari...sbb dia mmg sedang menunggu panggilan Dato' tu...tapi tak sangka time mesyuarat...
*
sori bos..ini semua idea en zamri yang besday nye arini bersamaan dgn mr. hUBby...dah la besday sama..nama bapak pun sama...tarikh lapor diri berkerja disini pun sama....korang ni kembar lain taun ye?
*
danish, jgn lupa hepi besday tuk papa tau...
ha arini baru betul2 hepi besday...tau laling...yg lain2 hari tu...patutnya keluar
'suprisedddddddddddd'
*
apa motip n3 ini? tah aku pun tak paham..tiba2 terasa ingin disambut dgn kek spt di atas je...ahahahahahahaha

14 comments:

..nOj.. said...

adakah entry ini kerana ingin si beseday boi membeli kek?

.:iz-AnN a.k.a cOmOt:. said...

entry bodek bos ni...haihhh

~aSHa~ said...

nOj --> ehehe pandai ko..a;ah aku nak suh dia beli tuk diri senidri lak..penat aku belikan tiap2 taun...taun ni beli sendiri la kan..ehehehhehehhe (dia baca woooo)

~aSHa~ said...

izan --> eheheh jgn la bos tgk..mati aku kalo dia tau aku rajin sgt berkerja...ahahahahaa

Ena said...

syoknyer surprise.. malu memg malu.. tapi mahu.. waahahhahaha... yg ena cakap tu ena la.. heheheh..

happy besday boss... :)

zue @ annaleeya said...

suke klu org wat seprais.... malu tp mahu gitu... heheh...

hepy beday bosss...

*Miss Geli^ said...

erm..besday mazri ke ini hari??

bole la aku makan kek..nak kek

LYaFRINA said...

birth papa mdm k???
heheheehhe.. tba2 rasa nk makan kek coklak moist...

soffya cik bulan said...

hakhak.kalau jadi boss ni gerenti senyum jekk bc nie...

dn kalau jd boss pn nk mcm ni jgak.hakhak

~aSHa~ said...

ena --> mahu tapi malu tu lg syok

~aSHa~ said...

zue --> ramai ni mahu tapi malu...uhuhuhu

~aSHa~ said...

miss geli --> kalo nak kek beli sendiri..taun ni aku takde selera nak beli kek memandangkan sebulan berebut remote kan.....

~aSHa~ said...

lya --> kena beli sendirila kalo terasa2 tu ye..eheh sbb taun ni sha tak beli....rasa nak suh makan bola je..

~aSHa~ said...

cik bulan --> harap2 jgn bos sendiri baca udah la...