Ilusi Optik, sgt menarik mengukur stress

Gambar-gambar ini dipergunakan untuk mengetahui level stress yang dapat ditangani seseorang. Semakin perlahan pergerakan gambarnya, semakin baik kemampuan seseorang mengatasi stress.
Seorang guru mengatakan “saya merasa gambarnya bergerak tetapi perlahan, seperti bernafas”. Seorang kriminal yang pernah di test mengatakan gambar-gambar tersebut berputar sangat cepat. Seorang usia lanjut dan anak-anak mengatakan gambatnya tidak bergerak. Gambar-gambar ini tidak ada yang animasi, semua adalah gambar statis.




Comments

~anna&anuar~ said…
slow jekkkk... tapi naik bpinar mate negok kakkkk... haiiihhh...
~aSHa~ said…
anna --> mmg berpinar...sakit mata...tapi kena fokus
cintahati said…
eyemore plizz!!hehe..

mantap lah..!!
~aSHa~ said…
cintahati...leh pinar mata kan...ehehe
Farah Shafiqah said…
wah, gerak2...

kalau tak gerak pulak apa maksudnya?
~aSHa~ said…
farah, nti sy terangkan...dlm entry lain ye
ardinihumaira said…
hehe... yang gambo 2nd tu best tgk nampak gerak laju. yang 1st tu slow je
Nurzairul Isma said…
sis, gamba yg atas sy nmpk tak gerak, gamba no. 2 nmpk gerak perlahan..

Popular posts from this blog

PETUA UNTUK MENEGANGKAN PAYUDARA @ TETEK...

Senarai Hotel Sekitar Kemaman / Chukai Terengganu

Eziclean 3 Beradik dan Testimoni