Sunday, June 20, 2010

Kata2 dari Mingguan Wanita lagi..

*****
' Jangan bernikah kerana termakan dengan desakan orang. Pastikan anda dan pasangan bersedia kerana anda berdua yang akan menjalani kehidupan berumah tangga. '
****
dari sms mingguan wanita

4 comments:

@juera said...

betol3..dgr kata org abis la kita..biar lambat asal selamat..ekeke

alyyani said...

mingguan wanita mmg ada khidmat sms ye? baru tau ni. best quote tu dan mmg betul kan? jgn sebab org keliling kita setuju je. kena ikut kata hati jugak dan keserasian.

Ain said...

tapi kalau takde jodoh tak sampai ke jinjang pelamin gak kan....

papepun, persediaan kena ada kalau nak kahwin nie.....

mental dan fizikal kena well prepared.....

ardinihumaira said...

ha ah... kalo sebab orang kawen, kita kawen.. mana boleh.. tunggu la ready bebetul. bukan senang nak tempuhi alam perkahwinan ni.. mental emosi kena jaga