Bercandai la kamu dan main molek molek...mama nak rehat lagi

'mama, jangan risau..abg danish jaga baby'

'ye la kamu tu...kang kamu di'jaga' mama..'
'bersantai di tepian pantai,kita bermadu asmara...alalalalallalala'
'lantak la apa nak buat..janji jgn nangis²'


Comments

ardinihumaira said…
bahagianya berenang2 ;)
Ena said…
siap dengan swimming suit lg tu.. heheh..
iyerla kan.. janji tak membahayakan dan tak menyusahkan
maisarah said…
dni --> biarkan mereka bahagia..ehehe
Linglung said…
sekali pandang mcm kat sunway lagoon..hehe
miemiey said…
"bestnya maen air..nape mama taknak join sekali rugi laa mama nie"

kat depan umh ke sha....
E.d.Y said…
jaga2...air yang cetek boleh menjadi musuh...kene tgk2 jugak
cheqna said…
salam kak

sedak doh wase main air gitu..
dok liur ke kak eh ?
~aSHa~ said…
dni --> biarkan mereka bahagia..ehehehe

ena ---> tu la pasal...duk depan umah pun swimming suit pun pakai..segan kot..org nampak bird..ehehee

linglung --> ahahaha rupanye di rumah sahaja

miemiey --> a'ah depan umah je..kalo mama join, kena pakai swimming suit jugak la kan? ahahaha malu ar..tak pernah cuba lagi pakai baju tu

Edy --> tu la riso gak kalo dia main tolak2...tu pesan byk kali dan intai2 jugak..mmg tak leh percaya si abg tu sgt..ehehe nakai...

cheqna --> terliur gak nak join..ehehehe
alyyani said…
pana2 ni kalau dapat berendam dalam pool mmg best. adik dgn abang siap pakai swimwear tuh. heheh
~aSHa~ said…
alyyani --> hajat nak berendam sekali tapi segan plak ai..ehehee
mamalieyna said…
ambboii sedapnye dua beradik ni, bercanda didlm 'pool'..ihiks..
~aSHa~ said…
mamalieyna --> ehehe itu ar...janji jgn tolak2 udah

Popular posts from this blog

PETUA UNTUK MENEGANGKAN PAYUDARA @ TETEK...

Senarai Hotel Sekitar Kemaman / Chukai Terengganu

aku telah diminta memeluk Kawan Pengkid