Thursday, July 22, 2010

Bila mood down jadi Hepi plak baca entry ini dan sms ini

tadi mood tak tau nape..nak kata sedih takde...nak kata gaduh dgn laki pun takde...ehehe kalo pagi2 cuci rambut...

so apa kess ek pagi ni...

ntah mood down tiba2...berfikir dan berfikir..tak tau apa yang aku fikir..drive pun khayal je...ntah apa yg aku cari...

dlm banyak fikir-fikir tadi..terkeluar perkara ini di kepala...skrg ni berbelanja sehari mesti rm50 ke atas...tak tau apa yang dibelanja kan...kalo tak masuk minyak, beli itu ini, makan itu ini, bayar itu ini..tapi hari2 mesti lebih 50 la..sbb hari2 duit 50 dipecahkan...

eh aku serabut ttg itu ke?

TIDAK...mmg tidak...duit aku masih ada simpanan walau arini sudah bergaji....duit comey @ duit baru @ duit 50 ada bendera malaysia pun masih ada tersimpan....

tak tau la pk apa...pasal org..aku yg sakit kepala..ciskek la..

owh berbalik kepada tajuk...pjg betul intro aku...uhuhuhuhu (nak luah apa di hati)

tadi lepas kawan2 tegur menegur walau ada letak ............... je..aku terus ke blog beliau...perkara biasa..ziarah kembali.....

ermmmm aku buat next entry la ye..sori...rasa sesuai buat next entry dan letak tag Terokai Cerita Blogger Lain

jgn marah aku menceceh sebegini rupa..ahahahaha aku buat tak sampai 5 minit ni next entry....sure

9 comments:

mamalieyna said...

hehe..n3 sempoi gitu..tp ada makna nih..apa maknya tuh?! =P

mamalieyna said...

upss...apa maknanya tuh..haish..typing error la pulok!

zue @ annaleeya said...

haishhhh.... tak paham la sha... ada ape benornye nih???

Farazila said...

x paham..
xde dpt nkluah kan ker??

Ieda Al-Habsyi said...

duit comei?? duit baru?? oh apakah ini??! hhahahha! :)

~aSHa~ said...

tak dpt diluahkan...tak terkata..tak reti nak luahkan pun ada...

duit comey tu duit baru...sy simpan berbulan2 dah...pernah tjk sebelum ni...nti sy tjk lagi kalo kamera sudah kembali sihat

miemiey said...

bese laa kehidupan..tapi ada part enggak paham gak nie..

~aSHa~ said...

miemiey..ehehe nak luah tak terluah..itu ayat ntah apa2..sori ye

~aSHa~ said...

miemiey..ehehe nak luah tak terluah..itu ayat ntah apa2..sori ye