Sunday, July 4, 2010

Blog aku Di geledah di jelajah diterokai...

wah terharu aku...mlm tadi aku dah baca dah msg dari sharinginfoz

so arini jam 3 petang baru kesempatan aku nak tgk 'apayangdimesejkan' itu.....

thanx ye..

actly aku confius dgn dia lama dah ni......tak tau dia ni laki ke pompuan..ehehehhee...serius talk...puas nak cari ttg dia.. tapi dari ayat2 dia rasanye dia tu perempuan...payah betul nak tgk gambar dia...gambar2 anak2 aku ada pasan la....nama anak dia pun danish sama dgn anak aku..sepasang jugak...yg adiknye afiqah.....

wah aku plak terokai blog dia..eheheheh, harap2 dia selalu la muncul2 kan diri..nak kenal gak sape dia tu... teruja aku dgn org berahsia ni..

tapi blog dia yg bestnye...byk betul info...yg aku ingat ttg kad kredit la...tentang cara2 bajet bulanan la, tentang nuffnang pun byk...byk la dia share info, tidak kedekut ilmu...sesuai dgn id nye..sharinginfoz owh duit nuffnang dia pun....eheheh separuh dari seribu dah tu...byk nye kak...

ok udah udah..aku nak cite yang dia buat segmen ttg blog aku ni je..terharu aku....thanx ye..

jom singgah ke sane..mana tau...ada segmen khas tuk anda plak...

13 comments:

FarhanaDr said...

Sis.. Rasanya beliau lelaki.. Kan? Sebab penah nengok gambar beliau kat Gatsby Event aritu.. Hehe..

ardinihumaira said...

wah bestnya akak kena terjah.. tahniah tau ^_______^


dni silent reader dia.. selalu dulu komen2 tapi dia cam tak hirau sangat kat dni.. dni terus jadi silent reader. hehe.. segan ah. cam blog ben ashaari gak. dulu dni pengomen tegar skang silent reader je.. bila kita je komen blog dia rasa malu lak hehe...

@juera said...

wah kena terjah..best la ahkak!glemer pasni..nk sain nak sain..hehehe

~aSHa~ said...

FarhanaDr. --> ye ke lelaki..alamak sy tersalah la ye....mmg perahsia sungguh dia tu kan....visitor dia ramai...

~aSHa~ said...

dni --> tima kasih..nti slow2 dia terjah dni plak....byk kan info kat blog dia...suka suka suka..

~aSHa~ said...

@juera --> ehehe glamer la sgt...dik pun apa kurangnye..buffered byk....ehehehe

Sitisifir10 said...

Awak..bila nak review belog kami saja2? :P

~aSHa~ said...

sitisifir10 --> insyaAllah akan menyusul ye kak...sy suka tgk cara akak jaga anak2..

Ain said...

dia pernah jugak singgah blog akak rasanya....

Sharinginfoz said...

farhanaDr: memang suka berahsia, sebab tu le tak letak gambar, anak2 aja, maybe masa depan.. u are so right, saya ni lelaki

ardinihumaira: sorry bebanyak le kalau ada yang silap.....

asha: small matter aja, sorry buat macam blog saya pulak balas kat sini....

merahjamboo said...

itu dia, sharinginfoz dah muncul..hee..pja pun dari dulu ingatkan perempuan,heee..barulah tahu;)

..nOj.. said...

aku pun ingat dia pompuan. pastu tgk gambar kt gatsby tu baru tau. hehehe

~aSHa~ said...

ehehehee salah tekaan aku rupanye...uhuhu