Thursday, July 22, 2010

Hepi Bila Baca Entry dia ni dan Dapat Sms dia tu

PERTAMA

tiba2 senyuman terukir bila baca entry ini KNIEDAZ tup automatik sungguh terus terukir senyuman hepi bila baca tentang itu, klik nama beliau...baru tahu apa tentang apa ye...

Sepanjang perkenalan dengan beliau...banyak cerita cerita tentang anak beliau tentang persekolahan atau jalan2 cari makan.....ehehehe...nama anak beliau Danish dan Danial...hebatkan beliau leh jaga anak anak Teruna...dengan baik...ehehe kalo aku fail gamaknye..sorang pun rasa fail...


suka dgn header beliau yg ada pelangi tu....aku mmg suka pelangi ni..nampak ceria nye..mesti dia ceria spt pelangi tu kan...

thanx ye kak (akak ke?) sebab sentiasa sudi singgah menyinggah disini...




KEDUA

semalam setelah lama aku usha2 baju tuk anak2....i love mum n i love dad by oshkosh tu...aku telah book di dua tempat....niat di hati nak book kat satu tempat je..tapi dah habis stok..cepat betul laku...tak sempat nak rebut...so aku book satu je la dengan beliau (siapa beliau klik ar)

arini aku nak bayar la apa yg aku order smlm...ehehe tiba2 dia reply kan

'sehelai je kan? rm15, postage rm3..semua rm18...erm..masuk rm17 sudah la'

ehehe tersenyum aku...alahai jgn la diskaun2 gini...segan ai....yu kan niaga..ai pun niaga...alahai...

tapi dia kata takpe 'clearance stock' katanye..ehehe bertambah hepi la aku...sib baik dia kata gitu..kalo idak segan jugak...tima kasih ye nurzairul isma

oh ye..nama anak beliau kan..danish jugak....agaknye oleh kerana nama anak kami tersama..selalu jugak la kami singgah menyinggah..walau pun early morning tadi aku takde apa nak cerita, dia tetap bertegur sapa...

sekarang ni beliau sedang melatih anaknye free diapers...semoga berjaya ye isma...mmg kena byk bersabar kalo anak dah tak pakai diapers ni..ehehehe..

jom ke kedai beliau..

9 comments:

miemiey said...

baik punya pomot nie...hehehe

nizamsani said...

er.saya tak ada anak untuk semua tu.

Ena said...

camtu blh la tumpang sekaki kan!>. hik hik hik

miemiey said...

sya..petg ni pemborong mimi nak dtg sini..kl ada mimi bgtau nnti..byk stok baru nak sampai tapi belom tau bju tu ada ke tak...

Ain said...

tahniah untuk sahabat kita kniedaz yang bakal menimang cahayamata kembar....

pssst, sha bila nak tambah? hahaha....

dah lama tak beli online.....

huhuhu....

.:iz-AnN a.k.a cOmOt:. said...

si kakak pun dah free diapers di skul tapi kat umah???faillll

Nurzairul Isma said...

alahai.. siap promote lagi.. tima kasey byk2 asha...*blushing

Kniedaz said...

thanks asha..berdebar2 ni..banyak benda kena belajar tentang twins lepas ni..insya allah semua selamat ^_^

~aSHa~ said...

'smile face' read all comments