Thursday, July 1, 2010

Jejai hadiah Cincin Berlian kat Fasha Sandha

'Memang Jejai kekasih saya. Saya mengaku kerana sekarang kami sah bercinta. Dulu, saya tak mengaku kerana belum ada kata putus', Fasha Sandha


cehhhh (ayat mendengus jeles ke kak? tak jeles langsung...)


cerita penuh korang tgk SINI ye....


cukup la menyakitkan hati orang...eh siapa yang sakit hati dengan mereka..


ntah la bagi aku, kalo bekas isteri ke bekas kekasih ke tgk aksi pencintaan korang ni..mesti sakit hati...walau kat hati dah takde berbaki sayang...tapi sakit hati jugak..sbb dulu takde pun Lelaki tu buat gitu...amboi skrg kemain....siap helikopter lagi...bukti cinta kan....


aku plak emosi bagi pihak 'orang lain'...ahahaha..


nota penting : sbb tu aku ada motif sendiri tanak update di facebook...sbb ada mata yg memerhati...aku takmo org 'sakit hati'...bahaya...owh kalo kamu mmg ada terjumpa blog aku ni...maaf la...aku mmg takmo kamu ada rasa begitu....walau kamu kata lisan 'takmo amik tahu' kan...realiti dalam hati siapa yg tahu...hanya yg Esa...


pis no war ok..


nota khas tuk 'kamu':

saya harap kamu bahagia malah lebih bahagia dari dulu...doa tulus ikhlas dari saya, sumpah doa ini sangat ikhlas....


30 comments:

.:iz-AnN a.k.a cOmOt:. said...

saya tau saper itu kamu...

buat FS...jangan ingat ko bahagia atas kedukaan orang lainn...sok² Allah bayar cash jek...

aku tak suka minah gedik ni...opss..over disitu...maaf ya...

~aSHa~ said...

izan --> aku pun tak suka dia..ehehe....aku tak gedik kan izan? ahahahaha

~aSHa~ said...

eh izan, satu lagi artis yg aku nyampah yg memey tu..ha lebih kurang la meke berdua ni..

Echa said...

gatal! bukan ko tau.. si FS ni... bangga gile dapat jejai.. huh!

~aSHa~ said...

echa --> aku baru nak garu...ingat gatal mana tadi..ehehe....

itu la sama kita punye ayat dengus..'huhhhh!'

~anna&anuar~ said...

aaahhhh... mencikkk ahhhh...

@juera said...

x suka nya la kat fasha ni..berlakon best tapi perangai masya allah..gedik nak mam***..mbe mai duk kt penang kenal sgt ngn fasha ni..time blom jd artis dulu muka gelap x lawa lgsung..huhu..eh terlebih suda mengutuk org..x baiknya..ekeke..soriii..

zue @ annaleeya said...

puiiii... benci haku...

hakhak... tetiba akak emo...

A N A K - A N A K K U said...

kala citer pasat FS nie mmg semua org y cool pun leh emo, hahaha patutlah dia kecoh bila tiz kacau jejai....erm per org kate hidup niekan mcm roda, kaalu dulu ko merampas so skrg ready jerlah nk kene rampas...opsSSSS over

LYaFRINA said...

fuhhhhhhhhhh.. kalo xnak ngaku pon...kt org kat sini pon blh menilai.. ada pic2 teman tp mesra tu..kalo x couple aper lagi??
tiba2 rasa kesian kat nora danish... xpela..y dh lepas...

**owhhh ... org itu??? semoga dia pon bahagia dgn kehidupannya..walaupun lya xtau saper org tu..tp xpela..doakn gak utk kbahagiaan org lain.. & JANGAN GANGGU KEBAHAGIAAN ORG LAIN...

(ermmmm masuk topik k ni??)

Nurzairul Isma said...

kite mmg tak suke FS tu..gedix..

imanamani said...

ish ish, dapat cincin ye... takpe tgu la nanti2 di dua di tiga kan ... baru tau...

banyak lagi jejaka tampan kat msia..ngape le itu juga yang dia mahu... poketnya hensem kot....

Kniedaz said...

meluat (kat diorang bukan kat asha tau ^_^ )

Zura said...

ceh...pengakuan xingatlah...takut ke kena rampas plak...eleh budget baik je fasha tue...

Ena said...

soweee la nak tanye sbb ena ni jarang follow kisah2 artis ni.. jejai tu saper erk? hoho..

~aSHa~ said...

anna --> ai pun mencik sama dia..ramai ni bencik...patut la geng fb yg bencik fs ni ramai...uhuhuhu

~aSHa~ said...

@juera --> dia mmg pandai 'berlakun' kan dik...eheheh

~aSHa~ said...

zue --> sy pun emo gak tadi masa bukak metro..pagi2 ari

~aSHa~ said...

anakanakku --> hukum karma akan berlaku kan

~aSHa~ said...

lya --> kita plak sian kat nora danish..walau maybe nora danish tak rasa apa2...tapi...ntah la...maybe ada jugak kot skit2...eh aku plak jadi penilai hati org..ehehehhehehehe

lya thanx atas ucapan utk 'kamu' tu...semoga dia bahagia kan..asha nak sgt dia bahagia skrg..

~aSHa~ said...

nurzairul --> give me five..ehehee

~aSHa~ said...

imanamani --> poket tebal leh buat org jadi cantik atau hensem...betul ni...psiko kan duit tu..ahahaa

~aSHa~ said...

kniedaz --> eheheheh ye kak..sy tau bukan tuk sy...tuk fs...sbb ini entry khas dia..

~aSHa~ said...

zura --> dia mmg pandai bajet..terutama bajet ekonomi selepas ditinggalkan kot kot nanti..kena fikir gak tu..eehehehehe....so siap2 la mintak mana sempat spt cincin

~aSHa~ said...

ena --> ehehehhehehe sweet la soklan kamu ni..jejai tu rizal bekas suami nora danish..

Ain said...

masa bercintan cintun nie, beria la dia layan kan.....

datang jenguk ngan heli, pastu kasi itu ini.....

dah kawin nanti (kot ye la kawin), habuk pun taraaaa....

baru padan muka FS....

Ena said...

asha,
wakakakka.. hampeh betul kan ena nie.. cam katak bawha tempurun jekk.. tak tahu nama timangan tu.. hahah

soffya cik bulan said...

he..jejai...

tp apa kurangnya nora danishy ek??

~aSHa~ said...

ain --> kita tgu la meke kawin kan kak..mesti ramai nak tau..bangga sgt ye FS..uhuhuhu

ena --> asha pun tak bape sgt dgn dunia artis ni...tapi 2 pasangan yg sedap meletop2 bercintan selepas bercerai ni...tiba2 nak ikuti plak kisah mereka....1 pasangan lagi tau ke sape?

soffya --> dik, nora danish tu dah bersalin....ehehehehe....so tak sama dgn 'anak dara' dik...ok tak ayat gitu dik?

E.d.Y said...

bosan dgn fasha sanda...