Tuesday, July 27, 2010

Kalau Dia Lemau...aku L jugak

Kalo dia rasa lemau2...aku lagi la ni..lemau, lemah, letih, lembab, lesu, luruh hati, dan mcm2 lagi la yg seangkatan dengannya bermula huruf L

niat ni hati nak je buat entry khas tuk budak mangkuk ni...sbb ada la dia mencarut kat sini..aku tak tau apa maksud dia kat huruf2 dia taip tu...takpe...ko buat la amalan apa pun arini...ko lupa ko mencarut dgn aku...takde mintak maaf apa bagai...dah la aku semenjak dua tiga menjak ni mmg feel takde...lari habisssssssssssssssssssssssss tambah plak ada manusia buat perkataan2 yg aku anggap dan kawan2 aku yg tgk pun kata...itu LUCAH...bukannye yg org boleh taksir lain la kiranya....
tapi biarlah dulu..tgu mood aku dtg..
terima kasih yg sudi memberi kata2 semangat dan se akan paham je hati ini, bila aku letak perkataan NOTHING dan letak gambar sedang beryoga @ berehat tempoh hari...aku akan selalu jejak kamu...tima kasih...org yg lembut jiwa..dia tau, hati aku mmg 'kurengggg' skit ketika itu dan kini....thanx uols

24 comments:

~anna&anuar~ said...

sabau kak.. abaikan jek budak2 x matang gitu...

Nurzairul Isma said...

saba je la.. pedulikan diorg tu... nape ni.. takde mood jelately nih...

LYaFRINA said...

knp sha.. sian asha... mcm2 hal.. smlm.. tbawa dlm msalah lya.. serba salah lya.. sori sgt2 sha..
xpe.. sbg manusia.. kita akn terus diuji n diuji.. cuma caranya bbeza

::Mamalyna:: said...

wei gidah, nasib baik ko tak tulis L for lembu, hehehe

Ena said...

tu la kan.. ada je manusia yg berhati busuk mcm tu..

sabar jerla..

ibu amirul said...

nape sha. marah sangat nampaknya...

~aSHa~ said...

anna --> ehehe budak apa kalo dah umur lebih 18 taun

~aSHa~ said...

isma --> tak tau la ni..mmg tak reti nak ucap...kalo cerita kang..terlalu jujur sgt..ramai yg membaca..smlm dah try buat satu entry...try suh member baca...dia kata boleh tau apa dia...eh susah tu...ingat nak buat simbolik2 je..last2 entry tu simpan balik

~aSHa~ said...

lya --> laling jgn gitu...aku sedia mendengar nye..aku mood lain ni laling wei...

~aSHa~ said...

mamalyna --> ehehe kalo landak ok tak? lipas ke lipan ke? heheee

~aSHa~ said...

ena --> itu la ena...rasanye kita nak taip word tu pun tak pernah..bleh dia buat gitu kat sini....alahai..dah la entry tu takde kena mengena dgn sesape langsung...tapi ada gak yg mencarut..suka suki la aku nak letak titik ke, noktah ke, letak tanda soal saje ke..tul tak ena..alamak ena plak kena menceceh..ahahaa

miemiey said...

sabar je asha....alhamdulilah jee dgn org macam tu..moga2 allah bagi petunjuk kepada dia...anggap allah menguji kesabaran kita jee sha...

~aSHa~ said...

ibu amirul --> mana ada marah...ni buat dlm keadaan betul2 lemah ni..lemah lemau..mmg bos kata pucat je arini...kalo marah2 mesti tgh tegak je badan..ehehe ..skrg ni bengkok ni...lemah kan...ehehehe..betul tak marah lagi ni...tak start lagi...ada la budak bertuah tu...tak tau nape...

Ain said...

sapa la yang suka sangat sakitkan hati adik akak nie....

sabar banyak2 ya sha, kita mintak jer Allah balas segala perbuatan dia tu...

~aSHa~ said...

miemiey --> kalo seklai aritu ..asha diam je..kali kedua diam gak ni...tapi marah belakang2...ehehehe

mamalieyna said...

huhu...sungguh kurang sopan itu olang! haish..suka ati la, kita nye blog kan..nape la dok sibuk2, kalau rasa rugi menjengah, blah jerla kan..bleh plak tinggal komen yg tak sepatutnya! uisk..terover daa.. =P...

~aSHa~ said...

ain --> nak je tjk kat akak..ramai leh nampak...kalo akak ada ym..sha tjk..

azrisha03@yahoo.com

..nOj.. said...

errr jom pg makan

~aSHa~ said...

mamalieyna --> kamu dah pasan ye??????? ehehehe itu ar...tak paham..takde kena mengena dgn dia pun kan entry tu...yg dia over nak marah sampai 2 kali tu pesal..entry lain yg pjg2 dan berilmiah takde lak dia nak sampuk2...sy tak kan delete..

~aSHa~ said...

nOj --> makan ikan patin mau? tiba2 teringin makan ikan patin la...

ardinihumaira said...

kak... iskkk dni tak paham kenapa tapi dni nak jengah balik entry lepastu kejap...


p/s: dni dah wat entry pagi tadi untuk blog terengganu tu kak ;)

alyyani said...

macam2 kan? kadang kita tak kacau org, org dok kacau kita. sabajela...

iman said...

ooh,semua org pun tgh ada sindrom L er sekarang?patut la saya pun L jgk ni..T_T

cheqna said...

salam kak
gitulah manusia ni..
kita dok kca dia dia yang kacau kita
sabo jela kak eh
beng layang orang gitu