Monday, July 12, 2010

Lya di ICU, pls pada sahabat yang perihatin doakan kesihatan beliau


tak tau nak mulakan cerita dimana...sbb aku pun tak bape nak tau keadaan Lyafrina skrg ni.

2 hari lepas..ofismate beliau kata dia dimasukkan ke hospital sbb pengsan di pejabat....

then...smlm sms dari suami dia...mengatakan lya di ICU skrg.....

terkedu aku.....byk aku dpt sms lya...biarlah kandungan sms tu menjadi rahsia antara kami....

sedih benar aku....kawan yg byk tlg aku jugak dlm dunia blog...kenal melalui blog dan selalu backlink ke sini kalo sebut nama aku.....

tiada ayat dapat aku gambarkan perasaan seorang teman ketika ini...

mohon korang yang mengenali lya secara maya atau tidak mengdoakan dia cepat2 sihat....

sian kat anaknya asya....

UNTUK mengetahui penyakitnya klik DISINI

SEMOGA ADA KEAJAIBAN BERLAKU, SEPERTI KEAJAIBAN YANG BERLAKU KEPADA BELIAU SEMASA MELAHIRKAN ASYA.....AMIN...
tengahari nak pg melawat beliau..harap2 tiada halangan....
sEmoga penyakitnya ada ubatnya..

33 comments:

miemiey said...

asya....lya icu mana...kuantan ke...ganu...???semoga lya sihat dan di pjgkan umur..sama2 lah kita mendoakan kesejahteraan buat lya..mimi sedih sgt..lya mmg baik..

.:iz-AnN a.k.a cOmOt:. said...

moga dia cepat sembuh...

ainhany said...

salam asha,

terharunya mmbaca n3 nie..sempat p jenguk2 blog lya ..ohh dia diuja dgn sakit..
Semuga tabah dan sbgai shabat kita mendoakan kesihatan, kesembuhn dan kesihatnnya..semuga dia besemngat utk hdup dan sama2la kita beri sokongan dan sampaikan salam akak pdnya.. jgn lupa bisikan kalimah ALLAh juga...muga ada keajiban ILAHI

~aSHa~ said...

miemiey ---> kemaman...jom ar tgk ramai2


izan ---> amin

..nOj.. said...

sedihnye aku wei. harap ade keajaiban. semoga dia sembuh.

~aSHa~ said...

ainhany --> kak akan sy sampaikan...insyaAllah...dan semoga ada keajaiban tuk dia..amin

~aSHa~ said...

nOj --> amin..semoga dia cepat sembuh

alyyani said...

asha jumpa suami lya nanti bila melawat dia, sampaikan salam pada lya ye. moga lya kuat nak lawan penyakit dia macam yg dia buat sebelum ni. sama2 kita doakan dia ye..

Ain said...

sha, terkejutnya dengan berita ni...

moga lya selamat dan sembuh seperti sediakala....

insyaallah, nak jenguk lya jugak nanti....

kalau ada pape perkembangan update ya....

~aSHa~ said...

alyyani --> ok nanti asha sampaikan ye...

~aSHa~ said...

ain --> kak ok nti sy cite

gina marna said...

mcm tak percaya....smlm br baca msg dia kat hp u. kite pakat doakan moga2 keajaban itu berlaku...aminnnn

gina marna said...

mcm tak percaya....smlm br baca msg dia kat hp u. kite pakat doakan moga2 keajaban itu berlaku...aminnnn

zati said...

kite sme2 doakn utk kak lia ye...klu dgr brita dia msuk icu mmg kami Flizz Star mgelabah...sbb dh tau sbb pe...n kami xnk dia mgalami keadaan sme seperti dulu...

mamalieyna said...

ye ke..Ya Allah, sebak lak rasa, walaupun baru kenal n cuma di alam maya, tapi terasa something..Harapnya akan berlaku suatu keajiaban sptmana sblm ni..

YaAllah...

*nnti update if ada pergi melawat lya!

mummy_ayu said...

ye la..terkejut baca berita nie..nati update yer mcm mana keadaa Lya..kenal gak dia coz selalu berbalas jengah ..kirim salam & harap dia cepat sembuh...amin!!

{ e'mie } said...

itulah yer zidah..kita tak tau ketentuan yang satu..dugaan lya melalui penyakit..aku doakan dier cepat sembuh..kesian sangat anak dier..memerlukan seorang ibu disisi..macam anak2 kita jugak...

Nurzairul Isma said...

lya masuk icu..? sy x kenal lya, tp sejak bc blog die n tau psl penyakit dier..kesian... semoga lya cepat sembuh...

zati said...

kak asha,blh bgth x cmne cre nk contact ngn kak asha??zti ada nk tye sal kak lia...plz..

~aSHa~ said...

zati..jap akak pg blog zati ye...

zue @ annaleeya said...

tulah... terkejut masa tgk kt blog zati tadi... smoga lya cpat sembuh...

klu asha gi lawat lya nnti, jgn lupa update eh....

~aSHa~ said...

nti sy sampaikan pesanan ye tq atas kiriman doa korang

miemiey said...

asha,,,lepas waktu pejabt sempat lagi ke melawt lya...sbb hubby tak leh tinggl keje..kl boleh pergi pon abis waktu keje...dalam jam 5 lebih

~aSHa~ said...

miemiey --> sempat...sampai jam 7 ptg....waktu melawat kalo sy tak salah ye...

zati said...

kak miemiey & kak asha : smpat lgi nk g tgk pas waktu keje...sbb sblm nie zati g tgk kak lia smpai kul 7lebih...

~aSHa~ said...

zati dah emel ke? tak dpt la lagi...probs kot...

emel ke azrisha03@yahoo.com

LyNn HaMzAh said...

moga lya cepat sembuh...patutlah x der komen dari lya sejak dua tiga hari nie...

[-suziey-] said...

salam ziarah..lompat ke sini dr blog ain..

sedih baca ksh lya ni..smga lya sntiasa dibawah lindunganNya..

Ena said...

tu la.. ena pun seiddih baca kat n3 zati sebelum nie.. moga lya cepat sembuh..

Harap asha update cecepat kisah lya lepas balik dari melawat nya nanti..

'NuReeN' said...

doakan moga lya cepat sembuh... lya harus kuatkan semangat k.. nureen pon wat 1 n3 abaout lya.. moga kawan2 membantu..

lemangcute@chah said...

lama sangat leman tak online kat blog..huhuhu.. baru tahu berita nie.. semoga allah lindungi lya sekeluarga.. ..sedih sangat..huhuhu

nieda said...

semoga lya cepat sembuh

snowy said...

semoga Lya cepat sembuh dan kembali ke dunia blog secepat mungkin