Monday, July 12, 2010

Lya Sampaikan Salam Pada Anda Semua yang Mengenalinya...

tadi tengahari aku dah pg melawat lyafrina, dia kirim salam pada semua...aku dah sebut nama korang2.....dia senyum dan minta sampaikan salam pada semua....

update :

* dia dah sedikit segar sedikit...tapi aku nampak dia lemah jugak tu.

* dia tak boleh makan apa2....hanya bergantung pada air yang doktor bagi je...(bergenang mata aku bila tau gitu....skrg pun saat cite perihal dia)

* suaminya fain setia disisi...semoga fain sentiasa sihat ye..boleh jaga lya...

* kalo korang baik hati jom la sumbangkan trafik kat beliau..sbb sebenarnya dia memerlukan rawatan susulan..tapi dia tanak cite kat blog dia...biasalah rawatan begitu memerlukan perbelanjaan yg besar....dia mmg tak cite kat org...dia cite kat aku lama dah...bulan lepas kalo tak salah....maybe dia tanak simpati atau sumbangan dari korang....tapi aku rasa dgn sumbangan trafik kat blog beliau dpt membantu....betul tak?

* last msg beliau smlm buat aku tersentap jugak...uhuhuhu sbb dia ada sebut perkataan 'wasiat' dan bagi no pword sumthing......jgn gitu lya..kami semua doakan kamu...

aku tak cuba lagi bukan pword dia tu....uhuhuhuhu tak tergamak plak aku...tapi maybe aku boleh updatekan blog dia...ok?

jom jalan2 ke blog beliau DISINI

12 comments:

..nOj.. said...

kesian dia. harap dia cepat sembuh n adelah penawar tuk penyakit dia

mamalieyna said...

Sedih + hiba la..harapnya dia kembali sihat walafiat...jomlah sama2 kita jln2 kt blog lya! sebak + bergenang lak airmata ni, dpt bayangkan...:(

mummy_ayu said...

bergenang air mata baca entry nie...
apa pun harap Lya cepat sembuh...amin!!untuk Fain & Asha...

MRS. K said...

lya, cepat sembuh

zue @ annaleeya said...

aduhhh sha... bergenang airmata tingat kt lya... yg wasiat bagai tuh lagi akak sedey.... jgn gitu lya... kami seme mendoakan kesihatan lya...

smoga fain dan asya dan jgk family lya tabah...

miemiey said...

miemiey pergi petang tadi tercari2 gak asha..kata nak pi petang kan...tapi masa mimi pergi tadi lya tak berapa sedar..masa tu mimi tgk dia sawan n muntah2 tapi tak kuar apa..nak muntah pun tak berdaya...sian dia kan...mata pun asyik keatas je...tapi jantung dia stabil..masalah sawan je laa...

ardinihumaira said...

huhu.. moga dia cepat sembuh, kak.. amin

idah @mama izzya said...

salam asha
idah baru jer mengenali lia ni..
sedih plk bila tahu lia ada mslh kesihatan..smga dia cpt sembuh..
rindu nak tgk dia berblog smula...

Rizziela said...

sedihnya dengar cerita Lya..semoga lya cepat sembuh yer..Ingatlah pada permata hati yg menjadi kebangaan Lya & Fain..dia sentiasa memerlukan Lya & suami dlm hidupnya

Ain said...

sedih dan sebak dengan keadaan lya sekarang.....

moga Allah beri lya kekuatan untuk melawan penyakitnya....

Ya Allah, Kau sembuhkanlah sahabatku....Kau ringankanlah beban kesakitan yang ditanggunggnya, Kau jauhkanlah dia dari sebarang mara bahaya....

sha, akak rindu lya......

moga lya cepat sembuh...

aqis090209 said...

sian lya.. sebak mengenangkan asha yg pasti rindukan belaian mama dia.. moga lya kuat semangat.. kami smua doakn yg baik2 utk lya..

Anonymous said...

I would like to exchange links with your site www.blogger.com
Is this possible?