Monday, July 5, 2010

online bestfren award




http://adushperniesemuaxleh.blogspot.com/


1) write 5 interesting facts about the person who gave you this award

i) kenal dgn 'anak-anakku' ni sejak dia join 'cabutan bertuah MDM 2010'


ii) bila dia dan aku selain berkunjung...so mcm tak sah kalo tak singgah2 blog dia


iii) susah betul nak tgk gambar tuan punye blog ni


iv) gambar 'anak-anakku' pun tidak byk sgt...


v) maybe dia seorang perahsia kot...ehehhehee




2) jot down 10 interesting facts about yourself of your hobby


i) hobi skrg ni tgk blog, blogwalking, blogjogging...menariknye...hobi ini leh jadi pendapatan plak..walau tak byk....ok la...dari tak dpt apa2..

ii) hobi aku minat berniaga...menarik la kan?

iii) baca harian metro, menariknye perasan jadi duta hmetro..ehehehhee

iv) suka buat perangai gile² seperti tangkap katak letak dlm kotak..bagi hadiah kat org...(jahat ke ni?) ehehehehe tapi make sure penerima tu bukan sakit jantung....adehhhhh actly ini kisah lama....aku tak buat dah keje2 gini..pencen....ahahaa
v) suka menari, tapi skrg dah kurang menari2 ni...bape taun tak menari babe...ada dah 6 taun kot....laki aku pun tak ajak aku dancing...ceh...tak romantik betul...
vi) suka mencuba sesuatu yg baru (tapi yang baik2 je la...bukan cuba hisap dadah plak kan) seperti mencuba belajar piano (owh lupa nak cite..aku dah stop sementara kelas piano..nak concentrate pada sesuatu)
vii) suka baca tentang 'tahukah anda'...atau info² berkaitan sains dan islam....
viii) sangat suka kalo anak puji aku cantik...mcm hobi plak paksa dia ckp 'mama cantik banyak'....muahahahhaha
ix) suka berblogging....dah jadi hobi walau tau sumber pendapatan disini tak la tinggi @ hebat sgt....tapi jadi addicted plak
x) suka kira duit...ahahahahahaha menarik sekali ni..patut letak no. 1 (aku dah tak tau nak tulis bab hobi ni)



3) Pick your 10 most deserving receipients and describe them
yg bab ni aku penat tul nak memikir....aniwei tima kaceh kepada 'pemberi' award ni....nanti ai jot down khas tuk question no. 3 ni ye

4 comments:

..nOj.. said...

no 1 ngan no 9 sama fakta. tak aci

~aSHa~ said...

ye ke tak pasan plak..ahahaha actly aku buat ni 3 hari..arini baru siap..itu pun keje sekolah tak lengkap...adoiyaiii

Ain said...

tak takut katak ke?

akak geliiiii.....

~aSHa~ said...

ain --> ehehe kak sejarah katak tu actly pjg cite nye..sy tukang arah je tangkap..yg amik tu kawan sy..ehehhehehehehe

10 Amalan Berpantang Yang Patut Buat Tetapi Semakin Di Abaikan. Mama Wajib Baca Ya! 12

Sebaik sahaja anda selepas bersalin, anda akan melalui fasa pemulihan diri selepas melahirkan bayi. Tempoh ini amat penting untuk mengekalk...

Labels