Wednesday, July 21, 2010

Percuma BMW untuk Wanita

PERHATIAN!!

Untuk makluman tuan/puan, SIDC (Securities Industry Development Corporation) akan menganjurkan Seminar B.M.W. (Bijak Mengurus Wang) untuk Wanita. Seminar ini adalah PERCUMA, dijalankan dalam bahawa Melayu dan terbuka kepada semua wanita mahupun lelaki yang berminat menyertainya. Minum pagi dan cenderamata akan disediakan untuk peserta seminar.

Seminar akan diadakan pada 24 Julai 2010, bertempat di (sesiapa berminat aku akan bgtau tempatnye) dari jam 9 pagi - 1 ptg.

18 comments:

Fieza79 said...

owhhh ingat kan seminar keta BMW..suspen..

menarik seminar tu..fieza br lps balek seminar menjaga kesihatan wanita..psl wanita2 bagai ni mmg best kan..

miemiey said...

erm seminar yang bagus..kat kemaman ke sha...sekarng macam2 dah ada tuk wanita..percuma plak tu...;)

ardinihumaira said...

nanges ni kak.. ingat BMW kete tayar 4 tuh.. err ado eh BMW tayar tiga? miahaha

~asha~ said...

fieza79 --> ehehe tajuk kena gempak...best jugak seminar kesihatan tuk wanita ni...teringin nak pg...tapi kat sini tak leh pergi ramai2 serentak...

~asha~ said...

miemiey --> kat kuantan..mau pg? meh asha emelkan tmpt...ur emel pls

~asha~ said...

dni --> ehehe jgn nangis dik...ehehe bmw jugak ni kan...

LyNn HaMzAh said...

seminar nie kat mana? kat jb bila nak buat?

sI tEDI said...

ingat hadiah BMW :))

teruja i.
ekekekekke

fikaryna said...

kalau dapat join, best ek..mesti banyak info berguna..

Nurzairul Isma said...

seminar ni yang masuk dlm iklan kat tv kan kan?

Zura said...

laaaaa...BMW tue bijak mengurus wang ke...ingatkan kete BMW...ermmm..ipah tertipu...tp okey jgak erk..ini dok uruskan duit, asik sangap je tgh bulan...

..nOj.. said...

ade tgk iklan kt tv. kt cni pun ade wat nanti kan. aku dh bijak dh. malas pg. hahaha

~asha~ said...

Lynn ---> kat kuantan...kalo nak tau tmpt meh emel

eiffel said...

wtf????!!!mati2 gwa ngat keta bmw percuma tok pomfuan!!!cissss!!!(tertipu gwa :(( )




my blog

kella said...

alaaa. mahu join tapi tak dapat la.. engage time tu..

Ena said...

pandai asha wat tajukk.. hehhe

mrmm.. mcm best jekk seminar tu.. sayangnya tak dpat pulak nak sertai.. huhu..

SuRayA^i. said...

ceh, sy ingtkn bmw kete tu~~~
-.-"

miemiey said...

asha miemiey dah tau tempatnya kat hotel vistana kan..hehehhe...;)asha nak g ke...