Thursday, July 1, 2010

Selamat Berperang dan Membunuh

oleh kerana arini ramai yg org sini duk usik sini, org sana duk usik sana...berkenaan perihal malam jumaat...ehehe
*
so aku pun amik kesempatan la..kepada kawan2 yg dah berkahwin...aku nak ucapkan....
*
Selamat Membunuh Setan di Malam Jumaat ye teman²
...byk afdal nye tu...
*
*
*
*
selingan sedikit:
mr. hUBby aku kata.....'Malam Jumaat Malam Sunat...Malam Lain Malam Wajib' muahahahhaahhahaa....aku pun tak bape paham maksud dia tu...korang paham? ehehehe
*
*
----------------------------------------------
oh pesanan ringkas tuk si dia : bang, mlm ni rasanye tak dpt berjuang lagi la...ahahahahaha
siut je ada pesanan2 plak dah..

16 comments:

Ena said...

asha,

bukan ker setiap malam tu malam jumaat!! muahahahahahhaa... ;D

Echa said...

hehehehehe... betul..betul.. betul....

~aSHa~ said...

ena --> eh gitu ye? baru la asha paham..ahahaa

~aSHa~ said...

echa --> yg mana satu betul ni? eehhehehhee

.:iz-AnN a.k.a cOmOt:. said...

aku tak paham...tiap hari sayang ke weii...lembikkkk

Epul Azimi said...

ahh,nak kawin............

~aSHa~ said...

izan --> ehehehe lembik apa wei?

~aSHa~ said...

epul --> ha cepat suh mak minang ye

umilia said...

ntah..no komen..tgk mood la..hahahaha..

LYaFRINA said...

hahahahahah,, berlakula pertempuran luar biasa...
kih..kih..kih...
(penuh dgn kegatalannnn)

LYaFRINA said...

hahahahahah,, berlakula pertempuran luar biasa...
kih..kih..kih...
(penuh dgn kegatalannnn)

.:fyzz:. said...

saya plak..lepak dgn pia ja malam nih..babah berkursus di Sg petani..huhuu..tak leh la berperang besar-besaran

::Mamalyna:: said...

gidah, ko nasihat kat orang...kang ko yg lelebih malam nie..

E.d.Y said...

setiap malam itu indah..haha

kakchik said...

salam asha. i'm reading between the lines and come out with one solution - malam ni penuh dgn rahmat bagi orang yg dah kahwin hehe. tambah2 tengah hujan ni. tapi kalau malam ni banyak beramal, banyaklah juga ganjarannya. ehem, beromen dgn suami pun kalau kena cara jadi ibadah ya.

awat tulisan bawah tu kecik sangat? hehe

p/s: nanti emailkan alamat dan no tel ke hanniaziz@yahoo.com ya. nak bagi hadian pengkomen no.2

~aSHa~ said...

ehehe tertarik dgn komen kakchik yg pjg lebar tu..ehehehehe...

tulisan kecik tu sbb malu2 kucing...ehehe

uish ada adiah ke..bestnye...ok orait..sy emel sat lagi..