Thursday, July 1, 2010

Semalam Saya Tiada....Hari ni Saya Jawab ye

Oleh kerana semalam saya tiada, anta adik nak lapur diri so ai buat autopublish je....

1st sekali nak wish thanks a lot la pada seme teman2....sbb sudi menyinggah...pagi ni sdg usaha...membalas kunjungan..mlm tadi tak smpt sgt..smpt skit2 je...so pagi ni harus 'bekerja' la skit kan...ehehe

owh arini nak mulakan dgn jawab soalan2 kawan2 semalam.....bagi yang bertanya...ai reply ye...yg tak bertanya..ai reply kunjungan uols....thanx

ok kita mulakan..

..nOj.. said...
aku ingat ko dh bli beg cr tu. lupa nk tegur aritu. teguran sebegini 'wow beg baru ke'.

jawapan : owh itu mmg beg CR baru jugak...tapi yg tu beli kat parkson je...sbb puas ai pk nak beli yg kat butik yg diidam2kan ke tak...bila ai pk balik..'jimat, jimat, jimat...laki ko dah lama tak oustation...duit tambahan non ada...so jimat jimat jimat'...so tak jadi beli yg diidam....



kakchik said...
akhirnya asha pun cash out juga. agaknya bulan ni ramai yang cash out sebab earning tengah banyak. ehem, berapa 2 angka yang kat depan tu?

jawapan : ehehehe kakchik...2 angka depan tu terpaksa dirahsiakan...segan dgn kakchik dan yg lain2 yg angka nye byk..yg pasti angka depan sekali tak lebih no. 3 kak..(ops tersebut plak, ehehhee)



*Miss Geli^ said...
mana? beg aritu ke?aku baru nak tegur..tapi sebab aura sata tu ada lagi..kena tegur sata dulu..bila nak banje makan?


jawapan : makan? adeh ko ni...sabo la tgu cek seterusnya...baru nak jadikan duit tu sbg beg CR yg cun...berkenaan beg..sila baca kat nojah tu ye..tima kasih..



.:iz-AnN a.k.a cOmOt:. said...
nipu ar ko ni..lum cash out lagi kan...


jawapan : eheheheh a'ah blum lagi..tapi mlm tadi sudah...cuba ko tgk akaun aku (eh dia ni...tau je pword aku kan...ehehheheehe)




entry yg lain ..ai reply disitu....


10 comments:

LYaFRINA said...

kih..kih.. siap ada n3 mereplya comment tu..
tp baguih2... mcm ni bru blh jelas skit.. hehehheee

Ena said...

wah.. bagus gak asha wat camni.. banyak la n3 leh buat nanti.. hehehe..

~aSHa~ said...

lya dan ena --> ehehe kalo tak buat gini kang meke tak tgk asha reply kat entry lama, eheheh rasanye ni la n3 reply kot..ahahah sbb smlm tak smpt nak tgk....yg n3 baru2 tak buat gini...

~anna&anuar~ said...

byk nye duit nuff sampai beli cr bagai.. ai syak yu ni mesti fehmes cam mentor yu... opppsss... gurau kak...heheheh

.:iz-AnN a.k.a cOmOt:. said...

ko tolong wat entry tuk aku sekali weii...banyak komen nak kena reply...hahaha

~aSHa~ said...

anna --> eheheh, anna, belajar dari yg femes la ni dik..sbb tu wujud entry sebegini..okekh?

izan --> ni pun aku tak buat keje rasmi lagi..ok dah....nak buat keje rasmi secara bersungguh2 dah ni...tadi sambil sambilan

soffya cik bulan said...

fuh ada entry khas jwb eh...kak,mcmna dpt byk duit nuff tu ye

~aSHa~ said...

dik soffya --> eheh xbyk mana pun dik..tak dpt pun beli kamera dslr tu..uhuhuhu skit je....

ardinihumaira said...

;) nak pasword akak juga la.. pastu transfer $$ nuff akak masuk nuff dni.. lalalaal buleyh tak kak? hehehe


lariiiiiiiiiks

~aSHa~ said...

dni --> sib baik dah lari..kalo idak...eheehehe akak kawin kan dgn adik akak baru tau...nti perang dgn deen plak...ehehhe