Thursday, July 15, 2010

Tabung Kami Bersamamu Lya


Bismillahirrahmanirrahim............
Dengan rasa rendah diri dan penuh harapan, Kami mewakili sahabat-sahabat Lya di alam maya melancarkan TABUNG KAMI BERSAMAMU LYA.

Tabung ini bertujuan mengumpul dana bagi membolehkan Lya menjalani rawatan selanjutnya untuk penyakit beliau. Mudah-mudahan sumbangan sedikit sebanyak dari kalian semua dapat membantu Lya mendapatkan rawatan tersebut secepat mungkin.

Sehingga ke saat ini, Lya masih lagi ditempatkan di ICU Kemaman, Terengganu. Keadaan terkini Lya agak lemah tetapi masih stabil.

Kami juga memohon doa berterusan dari kalian semua. Semoga usaha kita semua untuk membantu Lya dipermudahkan Allah.

Hulurkan sumbangan ikhlas anda ke akaun Maybank Alyani Binti Amran (155014985526).
Untuk update terkini tentang Lya, klik SINI.

Kami juga amat berbesar hati, sekiranya kalian semua dapat mewar-warkan tabung ini di blog masing-masing. Jasa baik anda semua amat kami hargai.

Terima Kasih ye kak ain tlg usahakan dana ni.
Semoga dengan tabung ini, dapat membantu beliau untuk menjalani rawatan yang lama dia idamkan. Sebenarnya lama dah dia menyimpan..cuma tak cukup lagi buat masa ini...Tiba-tiba sakit menyerang kat beliau. ikuti apa sakitnya di blog beliau...sekurang2nya kita dapat memberi trafik pada beliau. dan andainya anda menyumbang walau rm1 pun, sangat2 la berharga buat beliau, dan hanya Allah membalasnya, tambahan plak arini hari khamis...esok Jumaat..berganda2 pahala anda.
saya tidak dapat maklumat lagi berapa jumlah bil hospital yang bakal ditanggung beliau..dengan duduk di icu nya, lebih tinggi dari wad biasa...saya rasa banyak jugak kos walau di hospital Kerajaan. kita yang segelintir keje kerajaan ini sangat beruntung. jadi anda org yg beruntung. apasalahnye berkongsi dengan golongan yang tidak merasai keistimewaan orang keje Kerajaan.
sekian. asha.

7 comments:

zarith said...

thanks atas info...nt aku buat kat blog...sama2 kita meringankan bebanan yg di tanggung

Fieza79 said...

itu la sm2 la kita bantu Lya...sana sini n3 psl ni....

Ain said...

sha, thanks atas idea sha....

moga2 usaha kita dapat membantu ringankan beban lya...

Nurzairul Isma said...

insya Allah...

..nOj.. said...

insyaAllah..

IbuHakimHaikal said...

Salam kak asha..sy mintak izin copy entry ni dan nak publish kat blog sy ye...mudah2han dapat membantu lya..

kella said...

sama sama kita doakn untuk lya!

salam singgah..