Sunday, July 18, 2010

update Lya...terkedu aku...korang tgk la...dan fikir..


korang baca la cerita di blog zati ni...tak terkata aku dah.....perit rasa nak cerita tgk keadaan Lya mcm ni...
bang ptg ni kita pg la singgah jap tgk lya ye...
update: kakak ofis dia kata 'dah habis tempat.. hanya kat tengkuk tu jer.. tempat yg boleh masuk jarum tuk bubuh ubat' arini dia dah keluar wad jam 2.30 ptg...dia tanak duk hospital dah...

18 comments:

Ain said...

sha, tak tertahan air mata akak....

berat mata memandang, berat lagi bahu yang memikulnya...

moga lya tabah...

@jura said...

Hanya doa yang mampu kami beri utk Lya..smga beliau cpt sembuh dr penyakitnya..Amin ya robbal al amin..

miemiey said...

kasihan lya asha...rasa pedih dan ngeri nak tgk ni...moga lya tabah..kl duk kat hosptl can ni laa kan...:(

miemiey said...

asha..kdai tu dh buka semalam...jom laa intai2 kot2 ada yg berkenan..:)
http://miemiey-myluvlyhairildanishcollection.blogspot.com/

LYaFRINA said...

aha..lua faua u payua suh gain ion pc.. lya betul2 dh x bnmpk.. terima ksih arts smua sknhoghan. kyab x fpt bacva lg. tp fain dh bcakn uyk lya.. lya akn jalananjni lnjutan lnjutbutnmri cr ccs scan n mata... doakan... mybe lps ni, fain akn akn uodatenstatueus lya. lya rmndiu asya. 20 ari x jmpa... okla..luyan xntahan dh.. umur pmjhnjmpa lg.

miemiey said...

lya.....kmi rindu lya...walaupun hanya berpeluang negok komen lya kat blog asha ni..kejut sgt.....

Ena said...

ya Allah.. kesiannya lya.. memg sush nak baca komen yg lya tinggalkan.. harap lya tabah & semoga kembali pulih seadanya.. ena rindu nak baca celoteh lya...

ieda said...

baguslah lya dah boleh balik rumah..moga terus bertambah sihat.

umialya said...

doa kami dr kejauhan.. moga Lya akan pulih spt biasa..

cheqna said...

ya allah
cheqna memang otometik akan jatuh air mata bila tengok gambar ni
apatah lagi bila baca komen yang ditaip oleh Lya
gigihnya dia..
semoga dia tabah
allah pasti lindungi dia

mamalieyna said...

bertmbh hiba tgk Lya tingglkan komen tu..Ya Allah..sebak rasa, berat mata memandang, berat lg bahu memikul..moga lya tabah dan kembali ok penglihatannya..

Epul Azimi said...

semoga dia cepat sembuh sy doakan..............:)

idah @mama izzya said...

smga lya lebih tabah hadapi dugaan ini..
kami sentiasa mendoakan lya sembuh kembali...

..nOj.. said...

moga ade penyembuh tuk lya. sedihnye. harap lya tabah. kuatkan semangat ye. semenye boleh kalau lya fikir lya boleh

ellis said...

ya Allah sedihnya.. setelah sekian lama saya tk buka blog ni... terkejut sangat hari ni... tgk keadaan Lya... ya Allah!!! semoga kau cepat sembuhkan Lya.. semoga Lya tabah yer!! kami di sini sentiasa doakan Lya... Lya kena bangun demi Asha!!!

kella said...

ya ALlah... tak sanggup nak tengok semua ni, apatah lagi yang menanggungnya, Lya..
sebak rasanya..bila lya kata rindu sangat kat asha..

Semoga Lya diberi kekuatan untuk sihat semula..

terimakasih atas entri ini..

kirim salam rindu untuk lya.. :)

Zura said...

erm...bertebuk sana sini...xth nk ckp...

~aSHa~ said...

......rindu sama ziarah ziarah beliau ke blog teman2..........