Thursday, July 8, 2010

Wei Korang Pegi Baca Blog Nizamsani...

aku tak tau la ini dia ke tak..cara dia bergambo gitu pun aku nak gelak...ntah2 gambo org lain...mmg takde entry bergambo pun rasanye...setakat yg aku baca la...


korang belum lagi tgk entry2 dia yg pendek tapi leh buat org gelak walau kali ke3 baca


walau pun entry entry nye lucu dan mencuit hati...tapi penuh makna tersirat menyirat..ehehehe


member aku kata (nOj) dia ni maybe org seni atau jenis sastera....tapi cool


bagi aku dia ni mmg jenis cool..tgk ayat dia seme cool cool je...tapi lucu...kadang2 rasa nak cubit2 je dgn lawak2 dia tu...



tiba2 ptg ni ada sesi terokai blog member lak..


aritu si jardness ada buat entry tuk dia gak seperti disini


kalo korang rasa stress jom la baca entry ringkas beliau tapi mencuit hati..

http://nizamsani.blogspot.com/

10 comments:

Ain said...

terusss terjah....

zassssss......

LYaFRINA said...

kau aku terjah...
terjah menerjah!!!

mamalieyna said...

dah terjah!
hahahahaha... memang menghiburkan hati la! leh layan..simple but penuh makna gitu!

Ieda Al-Habsyi said...

hahahahha!! best la blog dia, simple dan kelakar! :) nak polo dia lah :)

Jard The Great said...

hehe.. ku buat fan club nizam la lepas neh.. =)

FarhanaDr said...

Entry beliau memang pendek, padat dan lawak.. Heehee.. =)

soffya cik bulan said...

nk gi terjah ni..mgkn gelak terbahak2..hu

Sharinginfoz said...

memang own style le kot

mama zharfan said...

me jln2 ari sabtu ;)

.:fyzz:. said...

wah kena menerjah nih..aku rasa foto nih mmg dia la..hahahah sempoi pa..