Tuesday, August 3, 2010

Mega Sale pulak (Alamanda & MId Valley MegamaLL)

(ha tadi kata tak dpt pg kat Pantai Timur kan? skrg di Alamanda)

Dear Member,



MEGASALE SPECIAL, Carlo Rino Best Sale Ever



* Discounts up to 70% at Carlo Rino Boutique, Alamanda, & Mid Valley Megamall starts from 24th July 2010 to 19th September 2010.



* Discount up to 50% to all other Carlo Rino Boutiques.



See you there!



Best Wishes Always,

Carlo Rino

cerita belakang tirai...
----------------------------------------------------
alahaiiiiiiiiiiiiiiiiii 70% tu yang wei...
abg pls....terasa mau la beg yg diidam idam tu....cek dari nuff tak sampai lg ni..nak duit plss......
tu la ko, rugi, time laki bagi duit suh beli beg tu ko beli beg CR yg lain..konon nak berjimat.....cehhh, aleh2 ko kerinduan kat beg tu..

16 comments:

.:iz-AnN a.k.a cOmOt:. said...

eh ko dk putrajaya semula ke...tak bitau aku pung

..nOj.. said...

heheh nak cakap 'tula' gak la. patutnye ko sabo sket aritu. kalo ko tak beli henbek tu, mayb skang dh leh beli beg yg diidam idamkan. tapi baru je lg beg tu kan. taun dpn la plak beli wei. hehehe

Ena said...

nak jugak nak jugak..
uhuk!!

~aSHa~ said...

izan --> ehehe kalo aku pindah..sure aku pangey pasukan kompang dari pekan pahang..ehehhehehee

~aSHa~ said...

nOj --> konon nak berjimat dlm 2-3 rat..aleh2...alahai....tak leh jadi ni...kalo ingin tu ingin la jugak....

~aSHa~ said...

ena --> ha dekat je KL dgn putrajaya tu..mid valley pun ada....jom jom jom

Sharinginfoz said...

macam2 sale sekarang ni kan

farahh said...

wahhh ade sale ye? boleh laa farahh borong ;D
bawak pegi u nnty hehe

ardinihumaira said...

70%?


fuyoooh.. bestnya kalo leh g sana. sobb sobb... nak henbeg gak

Fieza79 said...

kalau wet byk best ni suping2...malangnya poket dh nipis...nk tgu cek nuffnag alamat berkubur la...huhuu sedihh..

mamalieyna said...

weeei tgh tunggu cek dr en nuff gak ni...syoknye kalau leh g, plus bleh beli! =P

miemiey said...

beli sha jgn tak beli..kl beli tu beli lelebihan sha...hehehehe....

sya dress chantek2 jom tgk2 utk raya sha...

~aSHa~ said...

sharinginfoz --> ermmm kuih raya pun sdg beroperasi...uuhuhuhu ada org mintak aku jual kan..alahaiiiiiiiiiiiii.....

farah --> jom borong dan angkut byk2...ehehehe

dni ---> wanita dan henbeg tak boleh dipisahkan nampaknye

fieza79 --> xlama lagi tu cek fieza lak

mamalieyna --> kalo dpt cek kita terus terjah sama2 ye...

miemiey --> ehehe nak lebih2 takde kot dah..ehehe sbb habis ke sogo dan nilai tempoh hari..gambar2 disana tak publish lagi..
tadi ai dah jalan2 tgk dress tu..tgh pasang lagu koir 1 Malaysia..terpaksa tutup yg blog miemiey sementara...sbb tgh prepare koir..

cheqna said...

kak eh
beshnya..70% tu..
nok etek....

ayang said...

kena g jugak nih.. lalalalala

~~*Lady Salwa*~~ said...

untuk member CR je ke??? ke saya ni salah paham bila baca ayat "dear member" tu??? ngeh ngeh