Tuesday, August 24, 2010

Boleh ke Gambar ini dipamerkan di Bulan Puasa???????????

Riang je Mereka Berdua ni kan...puasa ke idak?
kejadian adalah sebelum puasa ye...ntah pesal ini je la gambar yg ada skrg ni...kamera aku belum dioperate lagi....snap tu boleh..nak transfer tu nan boleh lagi....sian kan aku..nak beli baju raya anak pun tak lepas lagi...ini kan pulak nak ganti kamera cap ayam aku tu...sian tul...

13 comments:

Frodo Baggins said...

>>___<<


pic ni menaikkan smngat
untuk sampai ke waktu bbuka puasa
so, pada wa, x salah
hahahahhaa

~aSHa~ said...

frodo --> ahahahaha lu ni mmg lawak jugak rupanye...ayat tak leh blahh

LYaFRINA said...

moral story :-

" Bila dengar azan... mulakan bbuka dgn memakan buah kurma & seteguk air "

Ena said...

neheheheh.. still sopan lagi tu asha.. sbb asha tak pandang camera.. lgpun minum air je kan!.. bukan ayam goreng or apa2 ngan gaya saja nak bangkitkan nafsu makan.. so, boleh diterima.. ngehehehhe

cheqna said...

baru kul 12 kak eh...

..nOj.. said...

ngape gembira sgt muka tu? geram plak rasenye. terbayang air sirap je dlm tu

mamalieyna said...

waaah minum apa yg happy sgt tu..^_^

*huhu..tunggu lepas raya la nk ganti camera pun ye..yg dahulu, ptt didahulukan..

.:iz-AnN a.k.a cOmOt:. said...

apa yang korang berdua gosipkan ni weii...

Ain said...

sha buat lawak apa sampai kawan sha ketawa terpejam mata...

hehehe...

guna jer camera henfon sha, janji boleh snap....

~~*Lady Salwa*~~ said...

owh, sambil minum sambil bergosip eh... hehe

sama la ngan sal ni ha. kamera rosak. camna nak amik gambar raya nanti... huhu

nak beli baru, duit dah guna utk menda lain...

ardinihumaira said...

suapkan dni air tu kak. hiksss... kamera dni lagi la kena guna filem ;p

az rina a.k.a jaijina said...

salam..

takpe, kire halal lah kalau gamba ni..ni kre bersopan gak, hehehe..

E.d.Y said...

amboi..macam sedap sngt air tu...walaupun air kosongje..hehe