Wednesday, August 11, 2010

Harga Emas Semasa

ini adalah harga terkini...11 ogos 2010


Jom kira-kira harga emas...mana la tau berkira-kira tuk pakai raya nanti kan....tak pun tuk buat hantaran....uhuhuhuhu siapa la tu kan....

nota: tiba-tiba rajin tgk harga emas semasa lak kan...uhuhuhu...actly smlm masa amik anak²...amik sekali gelang anak yg servis kat kedai emas member...tarikh servis tu 7 Mei 2010..itu lah tarikh terakhir balik ke kg di pahang...3 bulan tu tak balik kg...jiran renovate umah baru kat depan umah mak pun tak tau....uhuhuhu...anak² angkat di kampung tu cat batu tanda kampung pun tak tau...berseri dah kat sempang tu...ermmmmm

20 comments:

.:iz-AnN a.k.a cOmOt:. said...

apa kena mengena harga emas ngak lama tak balik kampung...aneh betul di situ...haihhh

Zura said...

xfhm cm ne nk baca..

Ena said...

heheheh..
tak tau nak komen.. ;D

..nOj.. said...

ye ke wei? aku pun dh lama tak blk kampung tersebut. angah ade blk last week memandangkan dia outstesen ke bera. terus la singgah. takde plak dia cite batu tanda tu dh dicat baru

mamalieyna said...

ooh eina dah 1/2 tahun tak balk..lg teruk rasa..huhu..tp selalu jmpa mak kt sni ^_^

selamat berpuasa asha..herm..lama tak pi kedai mas !

~aSHa~ said...

izan --> ada la...hanya berkenaan je tau..tak leh publish sini...ahahahahahhaahhahahah..pjg aku gelak..rasa nak gelak lagi..

~aSHa~ said...

zura + ena --> eheheheh kali ni sy buat entry supaya org jadi blur..nape sy buat gitu..ada sebab munasabah...

ibu amirul said...

ari tu ada ge usha rege mas kat pilah... kalo beli masa ni memang untuk tapi kalo jual tak berbaloi... kat sana rege mas area 116 - 118 je.. tak cecah 120 pun....

zue @ annaleeya said...

haishhhh... mas mahal lening... takdok pitih weiii nok beli mas nih... pakai hok mane ader jerlah... huhuhu!!!

cheqna said...

mah mahal lening...huhuhuhuhuhuhu dok mapu nok beli mah..
ke kak nok tolong beli????
hehehehehe

~aSHa~ said...

nOj --> kita story belakang lg ye..

~aSHa~ said...

mamalieyna --> selamat berpuasa..;)

~aSHa~ said...

ibu amirul --> uish lagi murah rupanye ye..ingatkan kat kedai member sy tu dah jual murah2 dah...kat sini sy pernah tanya 128 aritu...sebelum puasa...

~aSHa~ said...

zue --> sama la kita...uhuhuhu dok layan org je..layan tuk diri takde....ehehehe

~aSHa~ said...

cheqna --> kalo akak ni jutawan dan dermawan boleh la kot...tapi tak sampai lagi tahap tu..ehehehehhe

Fieza79 said...

tokleh dgr3 mas2 ni kalo da wet je musti nk g kedai mas perabis wet..huhuu

Nurzairul Isma said...

huhhu.. tengok je laa.. x larat nak beli..harga emas mahal... kecik2 pun dah seribu lebih...niat nak tukar gelang kaki si kecik ni pun x dpt... dah kene curi.. saba je laa..

~aSHa~ said...

fieza --> org utara ni suka emas ye, bling bling yu..

~aSHa~ said...

isma --> gelang anak sy lagi satu lak patah...nak tuko atau tolak..tak termampu jugak ni...ehehehehee...pakai mana yg ada je la...koi lg la...org semekin...

E.d.Y said...

meh masuk blog edy..ada emas 14 karat boleh diambil..huhu