Wednesday, August 25, 2010

Kena Beli Yang Wajib Dulu, Tapi tadi yang tak berwajib plak datang dulu

ermmm tadi tanak keluar duit pada hari gaji spt biasa, BERJAYA....tanak transfer duit hari gaji pun BERJAYA
tapi tak berjaya nye apabila digoda oleh rakan sekerja....seme ini pengaruh rakan sebaya...untuk ke tempat di bawah, saya tak pengaruh ye..mereka pengaruh saya...

pusat pakaian hari hari...eheheh bleh plak aku cari pakaian raya kat sini ni, ehehe....kawan2 dah ajak tadi...aku pun join sekali la...baju tido pun aku cari...tuk raya pun ada jugak yg elok2 apa...bukan sogo atau supermarket atau anakku saje pilihan ku..di sini pun moleh what....

oh nak bagi tau kalian semua....kalo anda beli barang dalam 180 ke atas...anda berjaya mendapat hadiah2 spt payung, cd lagu, angpau dan beg....wah wah....tadi kami dpt 2 payung...ehehehehe hoyeiiiii dah byk koleksi payung aku...

gambar payung dapat tadi tak dpt nak upload ye..fahami la aku ketika ini...ehehe...

oh ye kat pusat pakaian hari hari ni....ada offer kerja tau..kalo ai rasa tak cukup duit nak balik raya...ai keje situ la kot..sejam 5.50..ha lumayan tu....ai sendiri tak mampu nak gaji pekerja sebanyak tu tuk sejam...keje ni dari 1.8.2010 sampai 12 september 2010....ada mau?

----------------------------------------------------------------------------------------

ok itu sahaja maklumat ringkas ye en hUBby...ehehehe tadi ai pg situ...tak abis 180 tu..ehehe sbb ai kongsi dgn kak maizon...so yu tanya kak maizon bape habis..then yu tau ai bape habis...alalalalalalalallalla....duit ai pinjam kak maizon..sbb ai tak keluar pitih lagi...ahahahahahha

baju yu takde yg ai berkenan kat situ, tuk danish pun tak bape nak berkenan sgt...tuk baby dgn ai je..sori la ye bang...muahahaah

yu kan high class...erkkk?

15 comments:

Ena said...

camtu la kan.. ena pun sama gak tadi.. nak beli mende lain tapi terbeli mende lain pulak.. nasib baikla mende tu ada dalam list cuma bukan list hari nie.. heheh

az rina a.k.a jaijina said...

rina mmg tak boleh tahan godaan..biasa camtulah, memula rasa tanak beli pastudah macam tersaiko, terbeli jugak, hukhuk..

last² pitih tak cukup, baru fadan muke..

MRS. K said...

nak beli baju melayu hadif kat hari-hari.. tengok sepupu dah beli. kain cantik

idah @mama izzya said...

dah soping yek..
hari2 kat mana nih ?

zue @ annaleeya said...

akak bab membeli takdelah nak brand mahal sgt... kt hari2 pon kain dia ok gak...

tp gomen bestla... dpt duit raya 500...

LYaFRINA said...

samala asha.. lya kalo bab membeli mmg sgt2 x memlih.. kalo y tu lya bkenan.. xkirala xde brand pon.. ambik j.. tp kalo y lya bkenan tu..harganya mahal(walaupon bg org mrh).. mmg akn fikir sejuta kali.. last2 x beli...

baju kat hari2 ok aper..

..nOj.. said...

aku nk carik baju kurung daryn. kt tempat yg lebih kurang hari2 ni. tp nama lain.

b.r.u.t.a.l.s.o.l.o said...

godaan betul mau kopak ... besar betulgedung hari hari nya

ardinihumaira said...

beli yang patut dulu pastu yang tak patut leh menyusul pastu kalau sudi beli. hehe.. kalo nak beli tuk dni pon takpe dni sudi. heheheh lariksss

.:iz-AnN a.k.a cOmOt:. said...

g jalan tar la weii...banyak pilihan...sampai rambang biji mata den...hahaha

penjejak maya said...

salam,

dah nama pun Hari Hari maka setiap hari boleh shopping kat situ hehe..

.:fyzz:. said...

aku rsa tmpt yg noj nak pi tuh..'hari hari mau' hhe..
ok per zidah..tak kisah la kt mana tmpt kita nk suping pun..asal brng kualiti..brand2 nih kdng2 mahal je lebih.kualiti lebih kurang je ..pepun..raya dh makin hampir kan..makin ramai la manusia yg suping..

E.d.Y said...

amboi..shopping sakan..sampai baju tido pun cari..

umilia said...

aku tak pnh pun msuk hari2 ni..yg pntg murh n selesa di pakai sudah..brand tak brand blkg kira..

Ain said...

wahahaha..... sakan shopping sha.

akak gaji pun belum dapat laie....huhuhu...