Tuesday, August 24, 2010

Terima Kasih Teman² Yang Sangat Perihatin


Terima kasih kepada teman-teman yang budiman...yg banyak bagi sms, emel, ym tentang gambar baju tuk anak dara sy.....khas tuk baju raya kononnye ni...siap tlg google kan...actly ai dah try google..tapi ntah la tak jumpa lak..jumpa2 dah SOLD OUT tuk yg 3 years...tima kasih la tlg luangkan masa


Saya dah try book kat satu tempat ni...takde lagi feedback..insyaAllah ada la kot tu nanti...


Terima kasih ye teman2....uols mmg best...


sori tak reply komen, tapi ai reply 'kunjungan hormat' kan?...becoz duk ralit baca entry2 korang la....tak smpt nak komen..eheheheheee



12 comments:

.:iz-AnN a.k.a cOmOt:. said...

perghhhh baju raya tuuu...

~aSHa~ said...

ehehehehee

~~*Lady Salwa*~~ said...

selalunya gitu la. time kita nak sangat2 tu selalunya sold out. tapi time tak rasa nak ada je stocknya...

special tul anak dara kak asha ni ha... mama dia cari baju tak dapat2 lagi nih... tak pa, keep on searching ya...

**bestnya ada anak sepasang... nak jugak... hehe

~aSHa~ said...

Salwa --> sal insyaAllah...tak lama lagi ada la adik girl tu kot tuk faris........mana tau kan...rezeki ramadhan...

Ena said...

camtu la kan... yg berkenan tu sokmo sold out.. haihhh!!

LYaFRINA said...

sha... lya x smpat lg nk tlg asha .. tp asha blh try cari kat dlm blogcontest lya..kat bloglist shopping.. mmg lya ada ttgk baju ni..

E.d.Y said...

cari lah kat ebay...

pakcikLie said...

salam ramadhan..singgah sini.

..nOj.. said...

bergaya budak2 pakai baju raya kaler putih. hati2 ngan rendang wei. minyak tu. hehehe

~aSHa~ said...

ena --> gitu la..kalo tanak dan takde pitih time tu ada je...time ada pitih takde pulok....ahaha

lya --> takpe laling..aniwei tq yaaaa

edy --> ramai kawan blogger yg jual...tapi byk sold out..tapi dah jumpa...kawan blogger jugak tlg bagi link nye..


pakcikLIe --> salam ramadhan

nOj --> konon2 je ni pakai raya..ehehehe baju raya dah ada la..tapi nak gak baju ni...tuk raya ke 15...eh boleh gitu?

Nurzairul Isma said...

asha.. dah jumpe ke baju tu?

~aSHa~ said...

isma --> dah...arini dia pos..nape? isma ada dah ke?