Tuesday, August 31, 2010

top up hari ini percuma panggilan 53 minit


kepada pengguna X Pax...bersempena Hari Kemerdekaan ni...Celcom menawarkan 53 minit panggilan percuma dan 53 MMS percuma....


wah hebat....bersempena dengan 53 tahun kemerdekaan negara kita, negara Malaysia...


tapi syaratnye:

Reload minimum rm30 hari ini sahaja...


(jadi apa tunggu lagi..kepada pengguna tegar xpax..sila dapatkan no topup ...hari ini sahaja tau...esok takde dah...)

Sah untuk pelanggan Xpax,, U.O.X dan S.O.X

pelanggan akan menerima pemberitahuan melalui sms serta bonus pada 1 September 2010.

bonus sah untuk 24 jam bagi nombor dalam rangkaian sama

aku dah buat...jadi anda tunggu apa lagi....

16 comments:

az rina a.k.a jaijina said...

syokler kalu yg pakai prepaid, ade bounus merdeka lagi..kite pakai bil, dahle mahal plak tu..bonus hape pon tadop nih..

ardinihumaira said...

wuwuwuwu syahdu cemni.. semalam dni topup... malas dah topup rini... ala.. naper celcom tak start semalam. sobsss

Azrul Hisham said...

dah dapat tadi lepas topup rm30..best2 (^_^)

penjejak maya said...

salam,

saya pakai bil tak terlibat la ek..

~aSHa~ said...

az rina aka jaijina --> ehehe tu la...hUBby sha pun tak dpt benefit tu..sbb dia bertuko ke plan executive...

~aSHa~ said...

dni --> ehehehe dik tuk perayaan cina nanti pun ada tau...selalunye dia akan buat tuk hari2 istimewa...

~aSHa~ said...

azrul --> ehehehe best kan..

~aSHa~ said...

penjejak maya --> kalo billing ni mmg selalu takde benefit sgt...ehehehhe

E.d.Y said...

dah lama xguna simcard celcom...guna maxis je sbb ada youth club..murah..huhu

..nOj.. said...

ceh betul. patut la sms aku pepagi buta. aku dah topup last week RM30. masa aku topup tu ade bonus wow ke hape jadah nama dia. topup RM30 dapat free RM10. terus dpt RM40. untung untung

::Mamalyna:: said...

ler.. aku maxis..

Ain said...

akak pakai digi, tak dapat nak rebut peluang ni.....

Sharinginfoz said...

seronok kan benda free

Fieza79 said...

oh ye ke..tk dpt pon lg msj psl tu...best jgk kan buleh gayut free..!

ainhany said...

Mekasih celcom..nnti bagila jugak sms percuma..btw bukan mudaqh celcm ni buat percuma..jadi kita tunggu hadiah hari raya nanti pulak.....tungguuuu

~~*Lady Salwa*~~ said...

kenapa tak tau pun semalam... huhu

kan dah terlepas peluang... adeh...