Sunday, September 26, 2010

Diterima di BlogMalaysia.com


isi kandungan di atas spt di bawah

Dear asha,

Thank you for submitting your blog to BlogMalaysia.com!

We are pleased to inform you that your blog - WHAT U GIVE U GET BACK - has been accepted to BlogMalaysia.com directory!

Here are the details of your blog:Title: WHAT U GIVE U GET BACKBlog URL:

http://azrisha03.blogspot.com

Description: info minda, pengetahuan am, petua2, panduan dan sebagainya.

To change your blog information, please login to your account at BlogMalaysia.com and edit your blog's details from there.


We would appreciate if you can include a link or link logo of BlogMalaysia.com at your blog. You can just copy and paste the below codes to your blog directly

http://blogmalaysia.com/

Thank you and Happy blogging!
_______________


Yours sincerely,
Dr. KOH Kho KingFounder
www.BlogMalaysia.com

wah terkejut aku...dan terlupa bila yerk aku apply tuk ke blogmalaysia...sies tak ingat langsung ada apply ke tak..tiba2 ur blog accepted je, kalau ada apply pun maybe dah berbulan2...sies tak ingat....aniwei terharu jugak...(eheheeh org lain dah lama tersenarai)

nama tajuk blog ni, mr. hUBby yg buatkan...actly dia yg wujudkan blog tu, untuk perkongsian ilmu tentang apa yang dia kongsikan dengan peserta kursus....(dia penceramah)...tentang am am je la....

tapi aku plak ye kena aktifkan....ehehehe....tapi takpe lepas ni aku akan aktifkan kembali...sesak nafas nak jaga byk blog ni...ehehee maklum la dah tua...




12 comments:

ardinihumaira said...

dni pon dapat juga kak :D

Ain said...

makin femes la nanti....

hehehe....

LYaFRINA said...

waa.. tahniah..
smemangnya.. blog mcm tu sesuai utk disenaraikan.. perkonsian sesama rakyat malaysia..
1 malaysia katakan.. hehehehee..

**sha bila majlis kahwin intan tu.. lya msh mnanti jemputan tu. skali dia tlupa plok.. huhuhu.. bestfriend lya tu.

Tutorial Blog said...

dni --> owh patut la trafik dni tgi...tahniah dni

~aSHa~ said...

dni tutorial blog tu akak ye...eheheh

~aSHa~ said...

ain --> owh ye ke kak..trafik byk la lepas ni ek...ehehehehe...tapi sy tak update2 blog tu

~aSHa~ said...

lya --> ehehe asha lupa..asha mintak ke tak ek nak masuk ke dlm bloglist malaysia tu...

lya, anak cikgu tu kawin minggu ni...2 okt, kad lya otw kot...

Encik aMin said...

owh, website tu memang susah nak approvekan member ker? :)

E.d.Y said...

blogmalaysia ni website apa ek??

~aSHa~ said...

encik amin --> erk...sukar nak jawab...

~aSHa~ said...

edy --> hi dik lama taknampak.... dik usha la situ..akak ni pun kelupaan ttg tu...tiba2 dpt msg....ehehee tak usha lagi ni kat situ..jap jap lagi ke..

nizamsani said...

bertambahlah pendapatan.