Tuesday, September 7, 2010

Duit Raya Pertama Dari....


Semalam hari last aku jumpa dgn bos...


so aku bagi sebekas kuih tart yang aku beli....(ada 4 bekas semuanya...) <---kuih tart aku takde amik,.....gambo duit pun, dlm koleksi je..


dan dia hulur ke aku duit raya...eheheheheh tq bos...jumlah nye rahsia..hanya mr. hUBby je tau....


duit raya tuk budak2...dah ada...tuko skit je..rm100..ehehehhehe...so mmg taun ni aku pembajet betul² ni.....lagipun duit koleksi baru2 aku mmg dah ready ada...guna yg tu je la...


sbb byk aku abadikan duit aku ke kedai lagi....ni dahulukan la , itu pun dahulu kan la....payment2 bukan dpt lagi...hishhhhh



--------------------------------------------------------------------

harap2 tahun ni dapat duit raya dari mr. hUBby...selain gelang raya dah dpt..nak gok pitih abg wei....ehehehehehehehe
tak sabar nak raya dah ni....tekak ni mcm terasa kuih tart je lalu...hishhhh nyesal tak bawak kuih2 raya ni balik ke rumah..aku simpan kuih2 raya yg order kat ofis lagi..sbb aku takut tak selamat...'tikus mondok' banyak...ehehhehehehe

22 comments:

..nOj.. said...

wow. jeles betul camni. seme seketeri dpt duit raye dari bos. sobsob

eima said...

aku tak penah dpt la noj .....dr boss laki ...
klu boss pompuan masyuk ... 3 keping ....
tp sempat sekali raya je ...pastu die naik gred...time tuh PA blum fleksi lagi...mencik....

~aSHa~ said...

nOj --> bos ni dua kali bagi dah...termasuk secretary week ye

~aSHa~ said...

eima --> ehehe bos pompuan pun syok kan...suka bagi jam tangan la, coklat la, potpuri...

umilia said...

ish..jaki sgguh aku ni ngn ko n izan lbh2 lg..aku nak call jpa la suh bg bos yg pemurah skit..hahahaha..tp bos aku bg wit kat ank2 aku..kat aku je la takde nye..sob..sob..

.:iz-AnN a.k.a cOmOt:. said...

eima, bos aku laki...dah 7 tahun aku ngan dia...aku lum pernah tukar bos...tapi memang masyuk ar...tahun ni aku dapat 4 keping kaler pepel...tapi sebelumnya cecah 10 keping gak ar...hehehe...

gulps...

idah @mama izzya said...

wa beshnyer dpt duit raya dr bos..

bos kiter kedek..sbb ye dok faham budaya org islam sbb ye org jepung (kapir)

~~*Lady Salwa*~~ said...

syioknya, bos bagi duit raya...

dah tu, dapat lak gelang ye... bertambah2 syiok...

owh, ada banyak 'tikus mondok' ye... hehe.

Fieza79 said...

wowww dpt wet raya mesti byk tu tanak gitau...takot kena kidnap mcm sosilawati lawiya ehh...hehee

LYaFRINA said...

hehheheh...awl2 lg dh dpt duit raya yer...

sha..nanti balik kg, hati2 yer....

~aSHa~ said...

umilia --> ehehe ko call jpa kim salam kat mereka sekali tau...ckp aku nak posting ke jepun ganti su..dpt elaun 10k...gaji malaysia dpt...vavavava....lagi syok wei

~aSHa~ said...

izan --> mu kaler pepel lagi meriah dari aku ni..ehehehhe

~aSHa~ said...

idah --> owh keje private ye..mesti lagi masyuk bulan2..takpe tu...kami gomen gaji kecik je...ehehehe

~aSHa~ said...

lady salwa --> sal kebetulan tahun ni ada la imbuhan skit kan..kalo idak takde la kot..eh ntah...kot kot la...

~aSHa~ said...

fieza79 --> ehehehhe rugi org yg kipnap sy tu..buang duit minyak dan tepon je kot...sbb tak berbaloi nanti dia nak byr bill tepon call keluarga mangsa, minyak kete pun mahal...dah la kena bawak jauh2 kalo kipnap kan....ehehee

~aSHa~ said...

lya --> ok lya..sha blk phang dulu..then blaik tganu..nanti sha g umah lya ye..ehehhee

Rizziela said...

wah! siap dapat gelang raya lagi tu

E.d.Y said...

untuk blogger takde duit raya??hehe

ardinihumaira said...

bestnya kak... dni tatau dapat duit raya tak tahun ni. sobsss

Ena said...

syoknye la dapat duti raya..

selamat hari raya

Maaf Zahir Batin dari ena :D

lin_cute said...

alhamdulillah....aku pun baru jer dapat duit raya dari bos baru aku ni.....tima kasih bos......lain taun bg lagi yerk...heheh
dan ex bos aku yang dulu pun taun ni still bg lg duit raya.....tima kasih gak tuk bos lamaku....still keep in touch walaupun dah bersara....wah...masyuk....dua2 bos bagi...uhuuuu

.:fyzz:. said...

hari nih last day keja..bos musti bagi wit raya..kalau tak bagi nak majuk la..hehe..wey bagus la ko siap bagi kuih kt bos ko lagi yer..

yg lin tuh..dua2 bos bagi tuh apa kes..nih aku jelez nih ..hehe