Sunday, September 26, 2010

Geng Surau Gegirl

ingat kat astro je ke ada geng surau....

anak aku pun ada geng sendiri gak tau...gegirl lagi

ni gambar semasa aku pg tawarikh...so anak dara aku di layan oleh anak² dara kawan ofis....suka sangat anak aku bila dilayan oleh kakak² tersebut...dia paling kecik time tu....wah kakak² tu pun mmg suka melayan, diajarnye cara rukuk, duduk dan sebagainya...ehehee...sweet la tgk gelagat mereka...

-------------------------------------------------------------------------------
yeay...gambar2 dari kamera aku dapat ditransfer skit2.... oleh kawan ofis...tq ye

10 comments:

.:fyzz:. said...

first.aku rasa sejuk hati tgk foto anak2 kecik nih memakai kain telekung..syahdu ja rasa..tuh baby damia kan main..msti suka suki la solat ngan akak2 tuh kan..hehe..sweet ja..

ardinihumaira said...

calon2 wanita solehah :D amin

Ain said...

sejuk jer perut tengok anak2 rajin solat macam ni...

kakak2 memang suka melayan, lagi la kalau jumpa ngan budak kecik chomel lote cam baby ni...

mak budak pun geramm jer tengok sya....

hahaha...

cheqna said...

owos..linee dumoh "laju" ngat sapa dok dang nok tengok gambo2..huhuhuhu
tapi yang pasti mesti comel

~aSHa~ said...

fyzz --> suka sgt la dia wei pijot...sbb tu dia tak bukak2 telekung tu, kalo kat umah sekejap je...dia tu cepat rimas...tapi ada kakak melayan dia..suka bangat

~aSHa~ said...

dni --> amin dik...moga2 kata2 pun berkat

~aSHa~ said...

Ain --> budak2 kan mmg suka la kalo ada geng..cuba takde geng..sekejap je tu nak pakai telekung...maisarah dgn sarah tu sama je kan rupanye..

~aSHa~ said...

cheqna ---> xpe cuba tgk kat opis lak

Sharinginfoz said...

bagus tengok gambar ni..... memang muslimah betul

..nOj.. said...

wei si maisarah ni mmg susah sket nk senyum kan. jarang benor aku tgk dia senyum dlm gambar, rupenye live pun jarang tersenyum. mahal ni

APA ITU HIBAH?

. Dari segi bahasanya, hibah bermaksud hadiah. Selagi anda masih hidup dan bernafas, anda bebas untuk memberikan hibah kepada sesiapa p...

Labels