Wednesday, September 22, 2010

Hari Kedua plak...

hari pun berlalu...hari kedua masih di kampung aku
(selalu nya kalo beraya di kampung aku, raya ke3 dah sampai ke rumah mentua dan begitu la sebaliknya, kalo beraya turn rumah mr. hUBby, raya ke3 dah berada di kampung aku......cuma this year raya ke4 baru sampai umah mentua, tapi raya ke3 dah bertolak balik dari rumah mak abah aku, tapi tidur di rumah aku sebentar..tgk kedai sat....dan lewat la skit sampai ke rumah mentua, lagipun akan lama di sana nanti..kenapa ye? ok tgu next next next entry)
senada dan seirama lagi.....tema purple....



aku pakai ala2 pink ke purple kot....sama la tu dgn mr.hUBby...baju kurung tu pun anak dara aku ada tau..

berkaroke...makan² dan nyanyi², tu yg org menongkat kepala tu....tgh tgu turn la tu..

ada perasan tak dia?
ada gaya muka uncle aznil tak?
dia ni anak sepupu aku, dia pernah ke ujibakat Akademi Fantasia..kiranya dia sampai dah ke peringkat akhir tuk pemilihan akhir tu...
tapi oleh kerana dia sayangkan kerjayanya jadi dia terpaksa menolak selepas juri tanya
'kamu tak sayang ke kerjaya kamu yang bagus'
of kos la dia sayang...
gambar makanan takde ye....


16 comments:

~anna&anuar~ said...

btol.. sy x tipu.. akak masih cantik.. tlg la jgn kedekut petua... :p

LYaFRINA said...

amboi sha serba serbi purple yer...
skali dgn cat rmh lg.. purple gak kan?? mmg sedondon sguh2 la...

siap ada sesi karaoke lg..mananya pic turn sha???

.:iz-AnN a.k.a cOmOt:. said...

betul...memang tipu...
akak nampak muda remaja...:p

az rina a.k.a jaijina said...

wah², sakan ye berkarok..mana gamba asha berkarok, rakde ke?

sayang pulak takleh nak join AF..kerja ape sepupu asha ni?

.:fyzz:. said...

jidah...baju hg ngan kain tirai tuh cam satu tema la..hehe..
wah sakan mensumbangkan suara..ko nyanyi tak wey?

~aSHa~ said...

anna --> uhuhu...ko ni kan dik..huhhhh...ala dik, niat di hati 'ingin cantik di depan suami' moleh gitu? sbb tu akak berebonding bagai..walau bertudung..sbb yg tgk nye laki akak...betul? itu contoh ye dik..tapi bab perut akak mmg kalah lagi...siyes

~aSHa~ said...

lya --> dgn langsir2 sekali kan..ehehhehehee...asha nyanyi part last..adik tak amik gambo..dia amik video lak...segan la kalo video..ahahahahah..suara mmg sumbang

~aSHa~ said...

izan --> ha tu la anna, tgk...kak izan dah memperlikan akak..ehehee

~aSHa~ said...

az rina --> ehehe segan la letak gambo sendiri, lgpun mgm takde..sbb adik amik video..dia tak snap

~aSHa~ said...

fyzz --> langsir dgn baju tu aku mmg sekayu wei..ahahahhahaa ada lebih kain langsir tu aku buat baju...muahahaha moleh gitu? itu langsir sepupu aku, aku ada jugak mensumbangkan lagu...gambo ilek

cheqna said...

akak tak karoks ke???

Fieza79 said...

amboi asha...sedondon sguh ni..smpai kain langsir pon sama kaler...kain lansir tu lebih kurang sama la dgn baju...mmg sama ka...??

wahhh raya2 korang berkaroke...best tu..

~aSHa~ said...

cheqna --> ada la skit...tapi last sekali...ehehe segan..

~aSHa~ said...

fieza79 --> ehehe itu kat umah sepupu ar...kebetulan tersama lak...mmg tau ramai yg akan perasan..ehehehe

aiDieNa said...

Wah.. meriahnya suasana.. siap karaoke tu.. kitorang pon kalau beraya umah pakcik selalu berkaraoke.. suka² dengan famili.. :)

~aSHa~ said...

aiDina --> a'ah kan just for fun..bukannye depan org luar kan...family je