Monday, September 20, 2010

Intro Gambar Raya 2010

di Majlis Hari Raya Aidilfitri jabatan kami....tgk la kasut aku tu.... kaler merah wooo......ahahahahaha tak sempat wei...tak sempat nak cari kasut..kelam kabut buat persiapan time ni..ye la....masuk2 keje terus buat majlis.....ehehehehe aritu jugak la pg cari hamper tau....
gambar santai + gediks dari kami....(jangan curi2 tau....)

ini entry pemanas dan pembukaan gambar2 raya tahun 201o..

eheheehe walau ramai dah tau baju kami kaler apa kan..sbb entry sebelum ni aku dah tjk kan....cuma tak sefamily lagi tjk.....

19 comments:

.:iz-AnN a.k.a cOmOt:. said...

pandai ko ek...
siap sediakan beg tuk maisarah kutip duit raya...
hehehe...marketing plan...:p

*Miss Geli^ said...

ala..gambar dah cantik..tapi macam tak sharp la..

Ieda Al-Habsyi said...

gambar santai gedik tu la baru best kak, heheheh :)

LYaFRINA said...

wahhh.. dah panazzz..panazzz.. panazz ni...
kasi lg pic raya lain..
hehehhee...

Notami said...

salam..slmt hari raya, asha! :)

.::Lynn::. said...

sporting la uols...

ardinihumaira said...

lawa la baju akak :D

mamalieyna said...

lawanya pic yg last tu..sapenye idea susunan gitu..sweet! ^_^

gina marna said...

kaler oren mmg cantik kan...kan...heehehe.

umilia said...

gile cpt wat jamuan raya..siap leh bwk ank2 lg ek..meriah gitu..i like..

E.d.Y said...

amboi..posing sakan...lelaki takde ke??

Ain said...

mesti banyak wit raya dalam handbeg baby tu kan....

sama tema kita rupanya tahun ni...

~aSHa~ said...

izan --> ni namanye marketing planner...ehehehehe

mummy_ayu said...

cantik tu...

Fieza79 said...

lawa btol la pic raya depa..tu yg last skali best je pose gedik cenggitu....baru gempak..!

Sharinginfoz said...

ceria betul gambar keluarga ni ya

1,000 UV Sehari

CERITA LEBAT said...

cun!..

.:fyzz:. said...

CEWAH..all women..

lemangcute@chah said...

asha yang mana? yang hijo tu ekk?