Monday, September 27, 2010

Jom kira Pendapatan Duit Raya Anak

mama, jom kira baby dpt bape?

mama, pesal beg ni dah kosong...mama amik ye?

mana ada sayang, mama tlg simpan kan je..

nak simpan kat tabung haji, raya belum habis tempoh matang lagi..ehehe

duit raya dari ibu izan, aunty echa, aunty ejan, aunty nogha
dan aunty2 lain belum sampai lagi...ahahahahhahaa

ahahaha sengal nak kira duit raya dan publish sini...mmg sengal kalo aku terbuat begitu...
-----------------------------------------------
pssssssssstttt duit raya korang berapa?
aku tgh tgu duit raya dari hUBby yg tak kunjung tiba ni...dari yu je lagi ai tak dpt tau

18 comments:

*Miss Geli^ said...

nama aku ada kat situ..

nama noja takde kan?

noja tak bgtau ke aku share ngan dia duit raya bagi kat baby?

..nOj.. said...

sbb aku dah bg. tu yg takde nama aku kat situ. korang yang tak bg lg mmg naik nama. hahahaha.

ceh wat malu je. ade ke dia pg bukak dpn aku. hahahaha

Ena said...

budak2 la seronok kan.. kita pun tompang sama.. sama2 seronok.. leh bertambah duti tabungan kan!.. heheheh

~aSHa~ said...

miss geli --> nojah kata..duit dia, duit dia, duit ko adlah duit ko...dia dan ko tak pernah ada istilah share partner....ehehheee

~aSHa~ said...

nOj --> sejak dia ada beg ni..dan dah besar ni..pandai plak mengasingkan duit dan sampul duit..ehehehe

~aSHa~ said...

ena --> ehehe kita pun kena la 'seronok' bagi anak org jugak...ehehehe segan lak kalo org hulur kita tak hulur kan...sejak dah bekerja ni...kena spend duit raya la plak....harap2 duit tabungan hari ke 30 syawal disimpan..ahahahhaha

Ain said...

akak tunggu duit raya jugak ni...

dari en. nuff yang tak kunjung datang, tapi bukan untuk akak, untuk sahabat kita yani yang kesusahan...

lambat jugak proses dia erk...

huhuhu....

mamalieyna said...

hehe...collection tak habis tempoh lagi..sila tunda sesi pengiraan duit raya ye..hehe..=P

az rina a.k.a jaijina said...

ahaks, collection bnyak tu..mesti dah berkoyan² kan..

kolek asha, jgn tak kolek..

Fieza79 said...

pengiraan harus ditunda ni...raya lom abis...

anak punya duit raya..mak lak tlebey suka..! hehee

nizamsani said...

tak dapat duit raya.huhu.

Shifa said...

aish x sabar thn depan seronok kolek duit raya!

E.d.Y said...

amboi...si ibu pun collect duit raya gak ke??huhu

ardinihumaira said...

duit raya adik2 je banyak. duit raya dni sikit huhu

aiDieNa said...

Anak dapat duit banyak.. mak pak pon tumpang seronok juga.. simpanan utk masa depan.. :)

'NuReeN' said...

minggu lps simpan dah duit raya ellesya.. thn ni cukup memberangsangkan.. terkejot den bila kira.. mmg byk!! pastu dah alang2 nk simpan, simpan skali duit tabung yg dia dok menabung ari2.. mmg murah rezqi thn ni.. ;)

Nurzairul Isma said...

duit raye yg mr hubby bagi dah abes dah punnn... huhuhuhu...

eima said...

ceh ..aku ingat betui² bgttau brape sen ...huhj
hahaha