Wednesday, September 8, 2010

Kad Raya Bergambar

Korang dah balik ke wei????????????

smlm aku dpt kad elektronik tru emel, dan by powerpoint....wah.....dari 3 org lagi..

1st my hUBby, yg dia takyah publish la ye...nanti korang nyampah dgn kemesraan kami....ehehhehehhehe..leh gitu?

2nd ni dari my sweet doter......siap ada lirik lagu lagi...tapi ada salah skit la wahai 'penulis lirik'
lirik my doter yg sebenar adalah
ikan kekek mak iloi-iloi
ikan gelama mak ilai-ilai
ayam itik tak balik, balik
ha sampai situ je lirik nye...eheheh tak tau la dpt mana ayam itik tu...semua binatang keluar..
ayam itik

3rd dari my hero...yg ni pun ada salah skit dialog...
ayat sebetulnye..
'mama cantik banyak, banyak macam susu...'
itu ayat sebetulnya..ada word banyak..


owh yg ni page akhir....bukan yg page 1st dr mr. hUBby ye...
ehehehe nak gelak tgk gambo ni lak
sah byk wat dosa belakang aku ni kot...alaallalala tu yg tertunduk gini kan bang...
---------------------------
aku sebenarnya ada kad raya yg betul2 kad tuk mereka..tapi tak tulis lagi....
gambar kad dah amik....tapi tu la tak dpt den nak upload lagi..
sekian terima kasih..
berhati2 di jalan raya ye teman2



6 comments:

Ena said...

Selamat Hari Raya buat asha & family..

cute nyer pakai telekung

idah @mama izzya said...

slmt ari raya..
asha blk kg mana raya nih..phg erk?

.:fyzz:. said...

hahaha zidah aku mmg nak gelak tgk foto yg last..'im begging u' tu.hehe..yes..patut somi kita mintak maaf cam tuh kan..pepun sngt la cute pakai telekung..p/s aku bru beli telekung baru kt sufiya semalam..suka sngt dier..leh kai masa raya n kt sekul nnti

ardinihumaira said...

hehe... kad raya last tu... :D maafkan je beliau kak

mamalieyna said...

hahaha...suka pic last gk...mencuit hati tul! mmg sah byk dosa ni..hehehe..

*selamat menyambut hari raya buat asha sefamily..maaf zahir & batin!

E.d.Y said...

wah2..setiap org ada kad raya sendiri..hehe