Thursday, September 9, 2010

KHAS : SHR

*STICKY MODE*
Selamat Hari Raya Aidilfitri 1431H
Di kesempatan ini entry ni sebagai penganti diri dan keluarga memohon ampun dan maaf sekiranya selama kita bersama-sama berblog ini ada terkasar bahasa tercuit kata, terguris rasa...
kepada teman² dssjune99 --> uols the best fren...kalo ada terkasar bahasa tu perkara biasa kan kan kan..kalo eijan rasa nak lempang2 je setiap gurauan kita tu..eheheheh aku pun rasa nak lekuk² je time uols buat lawak antarabangsa....
kepada teman2 bloggers yang dah lama kenal dan baru kenal --> semoga kita terus berkawan mau di dunia maya atau realiti...bila terjumpa di mana²...hai hai la ye...
kepada silent2 readers....ai tak tau nak ckp apa...kalo ai menguris hati uols...im so sori...
selalunya ai tak tulis berkenaan dgn silent2 readers ni atau yang tidak berkenaan..becoz i dont know who u r...then pls dont make any conclusion if u dont know wut im mean...
Jemput la beraya ke rumah jika berkesudian......
maybe my hUBby pun izinkan kot jemput kalian ke rumahnye di Kuala Terengganu kerana meraikan Majlis Perkahwinan adiknye
Eid Mubarak…Minal Aidil Wal Faizin..Kullu A’m Wa Antum Bil Khair

22 comments:

ardinihumaira said...

selamat menyambut aidilfitri kak.. maaf zahir batin ;D

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ said...

Salam Lebaran jugak..

~~*Lady Salwa*~~ said...

Selamat hari raya jugak...

Sama la, sal pun nak minta maaf la kalau ada komen2 yang terkasar bahasa tu ke...

cheqna said...

selamat hari raya kak
samalah kita ye =)
maaf zahir batin
insyaallah =)

Ieda Al-Habsyi said...

selamat hari raya kak asha :) maaf kalau ada tersalah sepanjang perkenalan kita dlm dunia blogging ni :)

idah @mama izzya said...

selamat ari raya
berhati dijalan rya

.:iz-AnN a.k.a cOmOt:. said...

sha
ampun dan maaf dipinta
halalkan apa yang haram ek...
selamat hari raya...

LYaFRINA said...

salam aidilfitri asha..
maafkn sgala kesalahan y lya ada buat scara sedar @ x sdr...

n tq sbb sha slalu support lya time lya sakit..

**kiranya thn ni sha raya trg la ni???

Fieza79 said...

salam aidilfitri asha...ampun maaf kalo da kesalahan atau ada tekasar bahasa dlm mengomen ni ye...

umilia said...

selamat hari raya maaf zahir batin yek..behati2 di jalan raya..

˙·٠•●♥ Cik Puan Mimi ♥●•٠·˙ said...

Selamat Hari Raya Asha, Maaf Zahir dan Batin.

{ e'mie } said...

selamat hari raya jugak buat ko n family..halalkan segala2nya yang melibatkan aku..mohon maaf andai terkasar budi bicara dan tatakelakuan...semoga persahabatan kita kekal hingga ke akhir hayat..doakan kesihatan aku yer..

E.d.Y said...

salam aidilfitri kak...

A N A K - A N A K K U said...

SAMERLAH KITA ERK...SALAM AIDILFITRI, MOGA KEDATANGAN SYAWAL INI AMAT BERMAKNA BUAT KITA...AMIN

Shifa said...

selamat hari raya jugak untuk asha.. minal aidil wal faizin.. kullu am wa antum bikhair..

::Mamalyna:: said...

aku tersedak, ko sebut nama aku di situ, okey, aku maafkan ko, hehehe..

selamat hari raya gidah sekeluarga...

.::Lynn::. said...

Salam Aidilfitri

.:fyzz:. said...

Zidah..selamat hari raya jugak.maaf zahir dn batin...kim salam kt danish n damia yer..

.:fyzz:. said...

Zidah..selamat hari raya jugak.maaf zahir dn batin...kim salam kt danish n damia yer..

relevan said...

Selamat Hari Raya !

Khairy1986 said...

nak try jadi reader daripada silent reader
= )

http://merapu-aje.blogspot.com/

penjejak maya said...

salam,

selamat hari raya semoga anda sekeluarga berbahagia di hari lebaran..