Tuesday, September 21, 2010

Majlis Sambutan Hari Raya Aidilfitri 2010...

aku publish gambar2 raya di majlis semalam dulu ye..gambar2 di kampung...ada adik aku wani tlg snapkan dgn kamera dia...tapi dia letak dlm laptop lak...aku kelupaan nak copy skit letak dlm pendrive...so smlm dan pagi ni....gambar2 kejadian hari ahad je la....

papa with 'gilfren'


kemana tumpahnye kuah kalo bukan ke nasi...tgk la tu lentok kemain....posing maut la kengkonon2nya kan...anak dara aku tu....ehehehhe



baby with classmate...hadhirah...cucu jutawan tu...ehehhe



baby dpt 'Kanak-kanak Perempuan Bergaya'(tapi maknye serabai...ahahah serius serabai betul tudung aku time tu....tak sempat bersiap..pagi tu baju lain, thari balik jap tuko baju dlm masa 10 minit je)

walau aku yg buat kertas undian tu, tapi para jurinya bukan aku ye kawan2 opis..ehehehe, juri2 tu pg round satu dewan tgk kanak2 dan family2..




Keluarga Bahagia


ha yg ni juri pilih berdasarkan semua ahli keluarga ada, dan seragam...


ermm tuk kategori wanita bergaya dan lelaki bergaya pun ada...tapi terlupa lak nak upload...



gambar family yg tak jadi2...uhuhu taun ni mood mdm1 tak menjadi...tapi mdm2 ok je plak compare dgn last year mencuka je si mdm2...mcm2 hal...



kalo korang tanak bergambar sudah...biar kami bergambar....ehehehe


Selamat hari raya ye teman²...laki aku ni jeles kalo tak letak gambar dia sekali byk²..dia kata aku tak sayang dia...ehehehe..ye la ai letak gambo yu byk2 ni....

29 comments:

.:iz-AnN a.k.a cOmOt:. said...

cantik tema kaler raya tahun ni...
takmo wat gambar potret kenangan ke...hehehe...

pstt...psstt...tahun depan kaler apa???:P

LYaFRINA said...

Wahh.. tema ijau melumut g2..
tahniah utk baby cz menang kategori tu.. sgt2 sweet.. mmg posing lentokla baby...

DAN

xlupa buat HOT COUPLE tu..
sgt2 manis...
hehehhe

@juera said...

tahniah baby dpt adiah kanak2 pling bgaya..=)..mmg cntik maisara cm mama dia jgk..

idah @mama izzya said...

slmt ari raya asha

wah meriah gitu raya kan..kan..
awalnyer wat sambutan raya..

wah very hot kapel yer..

eima said...

suka hijau cam tuh .. cantek ...

Ena said...

gambo yg last tu yg mengancam.. hehehe

.:fyzz:. said...

Selamat hari raya buat sahabatku hashajibah..wey tema ijo lumut thn nih yer..aku lak..nk announce ..takdak tema..hehe..
wey cayalah baby dpt miss bergaya ..:)
oit..cucu jutawan ? jutawan betui ka..hg jgn dok sebut jutawan2 wey kang kena kidnap..

Fieza79 said...

ni tema ijau lumut....lawa la...
wehh best la ada acara sambutan raya cenggitu...kan dh betuah si kecik tu dpt kanak2 plng bagaya...! mak nya tk dpt ke...hehe

Zura said...

siap ada pertandingan ke...??

az rina a.k.a jaijina said...

cantik tema, ijau lumut gitu..sgt² nice pic² asha ni..

mak tak nampak serabai pon, okeh hape tu..menten cung hape..

~aSHa~ said...

izan, tahun ni tak dpt nak frame bagai...mdm1 takmo bagi kerjasama mcm last year molek skit...so takde la kot nak besar2kan..kecik2kan sahaja...ehehhe

~aSHa~ said...

lya --> tq aunty lya...dari baby...hot couple tu mmg suka buat hot hot je...ehehehhee...suam2 dia tak main...erkkk ayat tak salah kan?

~aSHa~ said...

@juera --> tq kakak @juera, (dr maisara)

ehehehe next year kita buat sistem undian lak ye..tahun ni ada 2 juri je...

~aSHa~ said...

idah --> selamat hari raya...mmg meriah jugak program bila kita buat cabutan bertuah dan pelbagai lagi...tapi tak best skit..sbb baru je masuk keje terus buat program..perancangan mmg masa bulan puasa aritu dah..cuma tak prepare skit la pagi2 tu...mood raya di kampung masih berbaki...

~aSHa~ said...
This comment has been removed by the author.
~aSHa~ said...
This comment has been removed by the author.
Anonymous said...

tema ija lmut khas utk pengantin baru..hehhe..
bb dpt adioh mende tu..mehla acik sket..
ni msti kes x solek dpn meje solek ni sbb tu k.sha serabai ye..hhehe..

~aSHa~ said...

eima --> kaler je ke cantik...akak? ehehehehehhee

~aSHa~ said...

ena --> tu kira sopan tu tau ena...ehehehe yg kurang sopan simpan..kang terancam lak...

~aSHa~ said...

fyzz --> tq aunty pijot...

pijot...betul wei cucu jutawan..aku rasa betul jugak ckp hang..tak leh sebut2..bahaya...nanti aku delete la..aku cuak gak ni bila ko ckp gitu..

~aSHa~ said...

fieza79 --> maknye tak dpt apa2...kalo dpt cabutan bertuah pun...rasanye nama dah tarik awal2 kot...sbb kang kata konspirasi lak..sbb sy yg pegang kotak nama tu...dan handlekan hadiah cabutan bertuah tu...

~aSHa~ said...

zura --> a'ah ada pertandingan...baru la org nak tgu sampai habis program..kalo idak..lepas makan masing2 cabut balik siap tapaw kang...

~aSHa~ said...

az rina --> gambar2 ni disnap oleh jurukamera kami...ni pun tak bape nak clear sbb bateri probs...kalo kamera asha..ehehehehe mmg hancur gambo..hodoh..dah la tak leh transfer

~aSHa~ said...

anonymous --> ehehehhee kat umah takde meja solek...ehehehe...tak leh teruskan dgn kata2 ni...nanti bahaya mengundang lak...tapi kita kompem ai tgh tahan gelak ni

cheqna said...

amboi..
lomentik gitu tau akak ni
aha kak...sedikit serabai tudung akak tapi takpe..yang penting menang =)

Ain said...

pict. paling last tu romantik sekaliiiiii.....

~aSHa~ said...

cheqna --> anak je dpt hadiah....mama nye tak dpt..

~aSHa~ said...

ain --> kak 1st nak wish tq, dah dpt la surat dari yu....kedua..anak2 xnak bergambar..biar mak pak yg bergambar...ehehhee

zue @ annaleeya said...

sgguh cantik couple ittew... hehehe!!!