Saturday, September 25, 2010

Perkahwinan Nur Nadiah SM Nasimuddin & Hamzah Alang Azman Shah

tadi masa singgah di blog sharinginfoz ada terbaca ttg Perkahwinan Nur Nadiah SM Nasimuddin & Hamzah Alang Azman Shah...

wah sangat mewah perkahwinan ni...siap berarak bagai la...mmg besar perbelanjaan nya....

then aku pun try la upload video fairy tales mereka...pergh mmg mengkagumkan...

cuma terkejut sedikit tgk video...tentang

benarkan lepas akad nikah tu, mereka tepuk tangan?...logik kah?, mcm perkahwinan di gereja je..harap2 itu hanya untuk rakaman video..

then....ada baling2 bunga tu...erk itu pun nampak mcm tiru ala2..kristian je...apa korang rasakan..

aku ni bukan la arif sgt bab agama...tapi kalo buat lagu (perkara) tu...molek ke? tak salah ke?

byk nye duit mereka kan..apa kata kalo harga kereta naza tu kasi murah skit..byk benor keuntungan di perolehi sampai pembaziran yakmat...berserderhana kan lebih afdal..

eh siapa aku untuk komen...

tapi terasa teringin usha kereta naza sejak sebulan yg lalu..

7 comments:

cikmin said...

terasa yang sama jugak..masa tepuk tangan perantin boleh ketawa lagik..huhuhu...masa nak pi bersiram...ada perempuan iring bertudung...ada pulak lelaki iring tak pakai baju...adessss...

p/s marion esok tak tau camne kan..

lemangcute@chah said...

hehehe.. lawak akhir zaman nie.. lupa nak cakap aminnnn... hehehehe

Sharinginfoz said...

hmmm memang cukup grand

ardinihumaira said...

ha ah.. dni ada buat schedlue post untuk video fairytale tu.. pelik gak dia tepuk2 tangan. tapi reception diorang memang mengagumkan!

Ain said...

akak tak pernah tengok lagi wedding orang melayu yang macam ni....

orang banyak duit boleh buat apa saja kan sha...

.:fyzz:. said...

ha ah..nnti marion lak nak kawin kan..tatau la guana lak..emm..

zue @ annaleeya said...

ader gak tgk video nih... mmg membazir la kan??? tp org berduit, tak kisah....

lagi satu yg tepuk tgn dan baling bunga tuh mcm kristian plak...