Wednesday, September 1, 2010

Sibuk arini, nak perabihkan 500 sms percuma




owh arini tak update blog aku ni ye....


busy konon2nye ni...sebab nak perhabiskan 500 sms percuma...dalam tempoh 24 jam...


aku boleh sms kepada nombor-nombor celcom sahaja....


so kawan2 yang bernombor celcom....subuh2 tadi hangpa ada terima tak sms aku?


ahahahahahhaa
serius talk...aku tak tau apa nak buat arini...smlm ada je idea..hari ni blank...
kain pelikat dan kain batik yang disuruh beli tuk dihadiahkan kepada org2 susah sekitar pejabat ni tak beli lagi....hishhhhh...terganggu pikiran kalo ada yg tak settle lagi...
sekian laporan ringkas aku...


20 comments:

.:iz-AnN a.k.a cOmOt:. said...

yelah aku kai maxis...patutlah ko tak sms aku pung...huh

..nOj.. said...

tula aku rase sgt pelik. pepagi buta sms org. dah la dengan perkataan HAI pulak tu. ceh betul. tp mahapla. pepagi begitu tak sesuai nk bersembang. kemain byk mende nk buat. huhuh

~~*Lady Salwa*~~ said...

wah, seronoknya dapat percuma sms sampai 500 ye... jenuh jugak nak perabih tu... hehe

~aSHa~ said...

izan --> aku sms ko la...kat celcom...

~aSHa~ said...

nOj --> ehehe aku tak ajak bersembang pun wei...aku sms semua kawan2...termasuk org opis..sampai opis seme bertanya...'apa ke hal ko ni'...ehehehe

Sari said...

ksari pun celcom gak...ble la sms sini gak..hehe

~aSHa~ said...

Lady Salwa --> tu la jenuh gak nak perabihkan....malam ni nak anta sms ucap selamat hari raya kat customer tetap lak...

~aSHa~ said...

Sari --> ok kak..sy sms skrg..ehehehehee 5 sms sy bagi ye...

ardinihumaira said...

wah3 syoknye kak :D

cheqna said...

kak
cheqna selkom kak..
cepat r ato etek

~aSHa~ said...

dni --> mesti la yg syok dik wei..tak syok nye tak tau nak sms sape..lain la kalo dni..leh msg deen tanpa henti...miahahahah

~aSHa~ said...

cheqna --> ok baik..ada berbaki dlm 300 sms lagi ni..akak anta 10 sms ye...ehehehe

LYaFRINA said...

wowww.. bestnya dpt sms percuma tu.. kalo org ysdg hangat bcouple tu.. inilah pluang keemamasann.. hehhehehe...

slamat bjuang utk hbiskn stok 500 sms tu....

Ena said...

banyak tu.. kalo zaman belum kawen tu rasanya terguna dah.. tapi skrg nie.. ?? huhu.. nak abis 10 pun belum tentu.. yerla dah semubung.. nak sms yg penting je.. hoho..

mamalieyna said...

kita pakai digi loo.. ^_^

ooh lama tak membli kain pelikat n batik!

penjejak maya said...

salam,

hantar je sms ucapan raya selalu saya forward je hehe..

.:fyzz:. said...

ko tak patut tak sms aku gak jidah..ops lupa aku kai maxis..sama cam izan..

wey..bagus la ofis ko.hadiahkan ken batik./pelikat kt orgn susah..eh pesal tak bagi makanna cth beras ke.

E.d.Y said...

ingatkan perhabis rm500 duit raya kerajaan bagi..hehe

~aSHa~ said...

pijot bagi...beras, duit raya, kain batik tuk pompuan,kain pelikat tuk lelaki...

duit raya tuk anak2 yatim..pun bagi

~aSHa~ said...

edy duit tu selamat di tabung haji dah...ehehee


eh sori tak reply yg lain....jap ar