Wednesday, September 22, 2010

you love me, i love you too

akhirnya baju raya yg aku usha2 nak beli masa bulan puasa aritu berjaya dipakai oleh mereka pada raya ketiga.....
i love mum osh kosh baby shirt by mdm1
i love dad osh kosh baby shirt by mdm2

time ni nak balik dah...so tak sempat nak bergambar sakan...ini je la gambar terakhir yg adik aku tlg snapkan...

owh ini kasut raya saya,
ehehehee selipar dlm umah je la, sbb beraya di rumah je..tak pg mana2 sgt pun...tak sempat..pg yg saudara mara terdekat2 je....
suka betul aku dgn corak begini yg ada matahari...
kaki aku ni dah pecah2..so mmg kena prepare selipar umah...
ha ni kira acara entry penutup beraya di kampung aku ni....so next di rumah mentua




13 comments:

☆iz-AnN a.k.a cOmOt☆ said...

hehehe...comel comel...

LYaFRINA said...

wahhh..n3 y dinantikan..td dh nak tnya pic baju love mom & love dad ni..

cutenya... ada ank sepasang gni.sesuai sgtla.. kalo asya nk love mom k dad?? kan jeles plok salah sorang..

adoiii.. tomeynya kashuttt raya dia

~aSHa~ said...

izan --> aku comey dok? ehehheee

~aSHa~ said...

lya --> ehehehe raya ke3 baru dpt pakai...kalo asya kena i love my mom n dad....baru adil..tempah khas...

@juera said...

lawo selipar raya kak..bli kt ne?=)

idah @mama izzya said...

comey la plk selipar tu..

nk elakkan kaki pecah lg teruk ok pakai selipar kan..kan..

eima said...

suka bj yg adek ngan abg pakai ...
sorg ♥mum sorg lg ♥dad

Ain said...

sayang ibu...

sayang ayah....

sayang sayang semuanyaaa...

Ieda Al-Habsyi said...

suka tgk tshirt tu!! kalaulah amanda ada 1 kan best :)

cheqna said...

comel ngat lipa ye..=)

fikaryna said...

baju budak2 tu kiutnya..baju wifey hubby x de ker..hehe..

ardinihumaira said...

kak,
dni nak kasut tu.. comellah :D

mamalieyna said...

comel baju tuu..berkenan gak!

waah kasut tu comel gak...! ^_^