Monday, October 18, 2010

button baru di page nuffnang

button ke tu ?
ha korang perasan dah ke..ke aku baru perahsantan....kelambatan la ye aku ni....ehehehe
di button itu ada 3 perkara yg dia sharekan...

1) langkah permulaan sbg ahli nuffnang, so ada la cara2 yg perlu anda buat bila pertama kali menjadi ahli..
2) Soalan Lazim yg biasa ditanya, dia rangkumkan sekali
3) Perkara digalak dan perlu dielak (yg digalakkan join la innit, yg dielakkan click fraud)
tak paham bahasa english, korang pilih mcm aku tu bahasa melayu, button nak tuko atau alih bahasa ini di bahagian atas kanan bawah button hubungi kami...

eh button la tu kan....

sekian terima kasih...

-----------------
aritu aku perasan google berwajah baru..pesal skrg balik kepada yg asal? aritu cun je

9 comments:

LYaFRINA said...

ke icon??? ATAU gadget baru..
aper2 j sha.. asalkn kt faham...

lya dh perahsantan.. tp xrajin buka pon lg.. nanti la g ngitai2 skit..

SUPERMAN said...

nuffnang???
cam malas je nak daftar... masih belum ramai pembaca la...

Fieza79 said...

tahu perubahan baru ni melalui blog kwn tp tk godeh2 pon la fungsi dia ape..mls layan nuffnag yg kedekut ni..huhuu

Sharinginfoz said...

bagus improvement kan

.:fyzz:. said...

NUFFNANG aku pun lam bahasa melayu..tp tuh la tak la penah dpt wit cam korang..nak claim pun baru baper hengget je..

fikaryna said...

ada nampak..tapi x hirau..hehe..

Ain said...

pasal innit tu tak pernah ambik tau pun....

nanti2 kena godek lagi ni...

Jamiel said...

Ada perasan,
tp tak tengok lak function nye

ardinihumaira said...

mudah untuk newbie kan :)