Tuesday, October 5, 2010

Comei Lottei Contest by Jaijina

bagi meraikan besday echa yang pertama...ibunya telah menganjurkan satu contest...jom sertai..hadiah lumayan..jangan ketinggalan...


1. buat satu n3 khas mengenai contest ini..hanya n3 yang bertajuk "comei lotte contest by jaijina" akan di terima.

2. di wajibkan menjadi follower http://jaijina.blogspot.com/

3. seperti biasa, letak kan blog http://jaijina.blogspot.com/ sebagai blog list korang..

4. letak kan juga banner seperti di atas dalam n3 & side bar korang..banner tu mesti link terus ke n3 ni..

5. letak kan sekeping sahaja gambar kanak² yg korang rasa terbaik kecomelanya..kanak² (tak kira anak korang atau bukan..asalkan jgn colik anak org lain, sudaaaa) terbabit hendaklah berumur diantara 1tahun hingga 4 tahun..

6. letak kan nama, umur, nama ibu/bapa pada setiap gambar tersebut..ceritakan serba sedikit kenapa korang rasa kanak² dalam gamba tersebut adalah comei lotte..

7. tinggalkan komen korang pada n3 ini sahaja..selain dari itu, tidak akan di layan..

8. tarikh akhir penyertaan adalah sehingga 24 oktober 2010 jam 12 tgh malam.

9. korang juga boleh meng"tag" 3lagi kawan² anda yang lain..dgn ini aku nak tag :-


HADIAH-HADIAH nye:
1st prize : 1 set baby gap pyjamas + duit raya RM50
2nd prize : 1 set baby gap pyjamas + duti raya RM40
3rd prize : 1 set baby gap pyjamas + duit raya RM30


lumayan bukan, jadi cepat² hantarkan penyertaan korang dengan kadar segera..




nama : baby maisara damia

umur : 2 tahun

nama ibu : ashazida

nama bapa : mazri

kenapa rasa kanak² ini comei lotte : becoz she is my sweet and lovely doter...walau apa pun, dia tetap pujaan mata ku....lagipun semasa gambar ini disnap..mood nye sangat la bagus dan spoting habis...malah dia rela diikat rambut walau sebenarnya dia tidak suka ikat rambut...dan dia juga ketika ini memenangi Hadiah Kanak-Kanak Perempuan Bergaya semasa Majlis hari raya jabatan. dan dia juga budak yg paling sukar nak bagi senyuman pada orang yang tidak berapa kenal...

ha korang jom ar cuba nasib..mana tau gambar anak korang lagi comei...anak2 kan mesti comei lotte...so dengan rela hatinya aku tag 3 orang kawan yang mempunyai anak dara dan berumur 1-4 tahun, pesal aku tag yg ada anak dara je? sbb aku nak dia berkawan dgn echa dan baby maisara ni

nOj

izan

lyafrina

ok guys wish me luck

9 comments:

..nOj.. said...

nama aku ke tu?

wei mmg comel muka baby maisarah masa ni. tersenyum nmpk gigi yg tersusun rapi. dan rambut yg diikat kemas.

☆iz-AnN a.k.a cOmOt☆ said...

erkk...aku jugak ker??/
adehhh...

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ said...

tomeynyer....
ada chance nk menang tu,
gud luck!!!

Puteri Satu said...

akak teringin nak try.. tapi cam mot gakla.. sejak anak dah besar sikit ni... keyakinan untuk join contest tu makin pudar plak.. gegege...

LYaFRINA said...

ehh.. ambe di tag...
tq.. mmg nak join pon...

gud luck utk MDM 2 y comel lote tu..

asha.. nanti lya send email pic kat rmh lya aritu.. gambo tu pon lya dh ada publish kat blog aritu.

.:fyzz:. said...

jarang ku melihat maisarah tersenyum cenggitu..sungguh jelita..pepun good luck zidah..mmg lumayan hadiah2 berkenaan..

~aSHa~ said...

tq to all..sori tak sempat nak ziarah sorang sorang....

but i will do it...

soffya cik bulan said...

wow, nk join gak..:)

az rina a.k.a jaijina said...

okeh asha, rina dah review, semua complete..

thanks sudi join contest rina ni ^_^..

good luck ye..