Friday, October 29, 2010

Family Day 2010

akhir tahun dah semakin tiba...banyak program akan terus dilaksanakan bagi menutup tirai 2010....wah 2 bulan lagi...pejam celik pejam celik je ni....kang dalam tak sedar nanti bulan 12....uhuhuhu...kalo program tak disegerakan...nanti byk di postpone ke tahun berikut...jadi jgn tangguh2

so acara seterusnya kami mengadakan Family Day jabatan yg sepatutnya dibuat oleh admin..tapi kelab pulak yg sibuk2..pesal ek? ntah la labu..

so secara tak langsung aku dilantik sbg Ketua Menyelia Hadiah...eh gitu ke jawatan nya? ar dulik.....

acara pagi tu dimulakan dengan senaman ringan...gambar tiada..sbb jurufoto kelewatan sedikit...

seterusnya program dirasmikan dgn game ringan dulu...

kutip gula2...oleh kanak2 ribena kutip danish kutip.....aweks sblh tu

seterusnya bawak bola pingpong dlm sudu...oleh kanak2 ribena jugak look ada peserta paling cilik..umur setahun tapi kecik nye mcm 6 bulan je...dia mmg dilahirkan kecik..mak nye pun kecik comey

ha anak dara aku mesti la aku turutkan serta....kang dia rasa tak meriah lak program yg mama tlg arrangekan ni... run baby run...u can do it walau bola dipegang sudu dipegang tangan lain

seterusnya ada lagi pelbagai program lain tuk kanak2 dewasa bagai..

so aku tjk yg ada muka aku je la...ahahahha

boling kelapa

mcm terror minah tu...

ha tidak lupa jugak kami buat game suami isteri bagai...aku masuk yg part makan epal je....

gambar last time tu bukan aku tau....yg aku spt di bawah

gambo aku makan apple terselit skit je.....uhuhuhu sob sob sob
jujur betul jurufoto ni...bila aku suh fokus ke kawan aku yg spt sblm ni...ke aku dia tak buat langsung...uhuhuhu

ha siapa pernah masuk kelas kursus pegawai di bawah ni? ehehehe dia bersama isteri la...makan epal brsama gf tidak dibenarkan..., takut kang org suh makan epal dia pg buat kes lain....sbb takut gelojoh kalo kiss gf ni...hishh cannot


owh gambar di bwh ini sepatutnya di atas..takpe la...janji ada terselit....
aksi si bapa melatih anaknye membawa bola pingpong penuh semangat betul...mesti bapaknye dulu atlit kan
acara bersama family, makan apple ramai2

selesai sudah semua game (byk tapi tak dpt nak publish semua)
acara penyampaian hadiah...
yeeeeeeeeeee semua dapat...kalah dan menang pun...janji anak2 semua gembira ye nak..



korang dah start ke family day???????

18 comments:

MRS. K said...

rasanya taon ni opis aku takde buat family day kot.. sonyap jo..

Mama AqiL said...

menarik wat family day kat tepi pantai...

Jab. ai pun dh wat family day..kitaorang wat kat Desa Waterpark...

Sgt2 best coz leh tengok pelbagai reaksi kan..kan..lagi2 biler tengok games kanak2...

Ena said...

dah lepas dah.. tapi ena tak join so nan hado la gambo nye.. huhu

..nOj.. said...

blum lg. 24 & 25 disember nanti.

ciK mOt (",) said...

beh weii...

pembetulan ayat ari ni...

tiras = salah

tirai = betul...

lalala

~aSHa~ said...

Mrs.K --> ada tu kot...masih ada 2 bulan lg ni

~aSHa~ said...

mama Aqil --> penat sbnrnya tepi pantai ni..penat berjalan atas pasir..yg paling penat urusetia la..ke hulur dan ke hilir lepas tu ke hulur balik ke hilir balik..dan ulang alik je la..penat kaki

~aSHa~ said...

ena --> owh dah buat ke..nape tak join kan diri...sekali sekala keluarkan peluh..syok jugak

~aSHa~ said...

nOj --> uuish betul2 di hujung tanduk tarikh tu...sib baik bukan 31hb...tapi tak kisah bila2 kan

~aSHa~ said...

cik mot --> tima kasih cekgu bahasa melayu...ehehheehehe

az rina a.k.a jaijina said...

wah, sonot kalau ade game untuk comp..comp rina tak penah buat langsung..makan² pon dah tedek lagi..

~aSHa~ said...

rina --> program begini bleh mengeratkan keluarga memasing..dan saling mengenal...patut rina cadangkan

Fieza79 said...

sporting2 suma nya..best gilerr part gigit epal tu..hehee

LYaFRINA said...

syoknya...
company lya thn ni xde buat pon family day :- (....

Kniedaz said...

family day kami kena postpone sebab tahun ni sangatla sibuk.. (lagipun saya tengah pegnant okla diorang postpone muahaha)

ardinihumaira said...

bestnya.. lama dni tak join family day :D

.:fyzz:. said...

wah meriah..mmg meriah..tmbah2 tgk anak2 kamu pn jidah..yg baby ngan pegang bola ping pong guna tangan tak guna sudu..hehe..wey danish la muka iras2 abang de ko la.makin besau dh anak teruna hg..cam dh dajah 6 dh gupernya..hehe..
aku punya thn nih ..wat family day je kot..tah kat mana..malas nak mik tau..kata kt taiping..or kt perlis..maklumlah aku taknak mik tau..sbb aku tak leh pi sob sob ..aku kan bersalin..huhuu

~aSHa~ said...

ehehehe alahai