Monday, October 25, 2010

JANGAN MAIN2 DENGAN GUA LEPAS NI

ermmm oleh kerana setiap rabu ada meeting berdekatan dgn bilik aku ni...dan pada hari kejadian jugak..byk la pen pen pen aku dicopek oleh mereka yg nak masuk bilik mesyuarat tu....ada ke p meeting tak bawak pen...amarah tul rasanye...dan copek pun copek la...wa tarak heran selalunya..tapi dicopeknya pen peberet...yg ni ai benar2 hangin...ehehehhe tak la hangin sgt....saje bikin mengada2...eh tapi aku rindu betul pada pen itu..dimanakah kamu ye wahai pen...di tangan siapa kah?

so lepas ni aku tag dengan tanda amaran lak...selalu tag kat pen tu dgn nama je 'asha-pa'
lepas ni aku siap buat amaran ringkas lagi....ke nak kena tulis alamat surat menyurat jugak?????



salah satu pen peberet ku.....

18 comments:

cheqna said...

hahahahahaha
bijok gok gini...
hahahahaha
dok berani doh orang nak amik pah ni

~aSHa~ said...

bijak kan...ehehhehehee garang pun ada dah ni

mamalieyna said...

ngehngehngeh...baru ada akai..kalau tak pulangkan jgk after pinjam pasni..memang la...hehe..

^_^...teringat dedulu pun eina suka wat camni gak, letak salotape..tp skrg takyah dah...jarang org pinjam =P..department-mate pun, berdua je..huhu..

~aSHa~ said...

eina --> kalo berdua senang nak tau...siapa amik siapa ..ehehehehhe

az rina a.k.a jaijina said...

hak², rina pon nak wat gini gok ah..tp kat sini budak² ni tak berani nak amik pen rina kot..tp bijak ar idea asha wat sticker camtu, hikhik..

CT said...

pen tu ada kat sini....ekekeke

~aSHa~ said...

rina --> ehehee kena buat skrg ni...kalo idak...byk pen hilang tanpa dikesan...

~aSHa~ said...

ct--> owh disana rupanye ye....nanti ai terbang skrg...

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ said...

ekekek..
HAK MUTHLAK tu..
kat sini pn salu ilang, nk lagi stapler..
i senang aje, ikat ngan tali tutup fail!

~aSHa~ said...

leily --> stapler pun barang yg hot market kan..eehehehe...lain kali lepas kita guna letak dlm drawer...biar clear meja

LYaFRINA said...

hahahahah.. kelakor plok ..
pen org kat ofis ni pon hilang sokmo.. xtau la sape kipnap.. masing2 ambik x pulangkan balik.. kdg2 nk buat keje tu.. geram gak

ardinihumaira said...

nak wat jugalah :D

eima said...

kat aku diorg tak brani cilok tp slalu cilok pensil boss aku sampai tak dak dlm bekas pensil org tua tuh ... geram tul...
takan aku nk tag pensel boss ???

umilia said...

kat aku ni yg sll nye ilang pensil..dahla pensil aku sll gune sbb nak amik dictation..sll gak ilang..hampeh tul..mls lak nak wat mcm ko tu..kang kate bekira ngn harta kerajaan..mulut org2 kat sini bkn leh caya sgt..so pasrah je la..

~aSHa~ said...

eheehehe...aku tag je selamba..sbb..ehehe mereka tau aku ni jenis suka bergurau senda...bagi mereka ini adalah satu joke..lgpun aku bukannye marah sgt pun...tapi terkilan yg pen peberet je..takde la aku maki dlm hati..ehehe mulut je..

eima, nak tag pensil bos la...ada keje skit...ahahahhaa

..nOj.. said...

aku bukan takat pen, skang ni highlighter pengasah, dan sebagainye dah takde ni. abes seme anak aku angkut pg taska. hehe

.:fyzz:. said...

ceh..ko kena tulis..alif lam lam ha dh nih..sapa amik berdosa...

~aSHa~ said...

eheheh korang berdua ni kan...ehehehe tak kering gusi