Monday, October 4, 2010

Kad Raya Original

Aritu aku ada cite dapat kad raya berelektronik dan secara power point...seperti disini
tapi sebenarnya aku dapat yg berbentuk kad jugak...dari my mdm
dan aku ingat nak reply la kad2 mereka itu....dengan kad-kad raya seperti di bawah, satu tu mr. hUBby, satu tuk my mdm1, satu tuk my mdm2...


eeheheh tapi sampai skrg kad ini masih tidak bertulis, masih lagi kekal satu perkataan 'Assalamualaikum' je...ntah bila nak sambung ayat tu pun aku tak tau...idea tak mari ar nak tulis kad kad raya ni....dah tak reti dan dah tak berjiwang2.....
Nampaknye kad ini boleh di carry forward ke next Aidilfitri...
jimat belanja next year...ehehehe

6 comments:

idah @mama izzya said...

bagusnyer stiap org dpt kad raya walaupun dok satu umah..

suka..suka..suka

ardinihumaira said...

tahun ni dni dapat dua keping je kad raya ori.. hehe..

Fieza79 said...

skrg dh malas dh nak nulis2 kad raya ni...hehee

kira nya maseh mengekal kan kad tradisi tu...baguss utk next year la jwb ya..hehee

..nOj.. said...

heheh wei itu kat kad tu kiranye ketupat la ye. kelakor betul la. tergelak aku td

☆iz-AnN a.k.a cOmOt☆ said...

eh samalah kita...
aku pun dapat kad raya dari anak2 jek tahun ni...

.:fyzz:. said...

aku lagi tak dak lnsung kad raya dari sesapa pun..hatta somi sendiri ..sob sob...