Saturday, October 23, 2010

rumah 'Banglo' by huggies

Alhamdulillah berkat kepada kesetiaan pada huggies..akhirnya aku dpt menebus sesuatu dari huggies untuk anak aku.....boleh la buat kenangan bila anak2 dah besar....anak2 yg bakal lahir takde lagi buat masa ni....kalo ada alhamdulillah..aku terima dgn redha Nya....

ok gambo xleh upload lagi..sbb baru je dpt..so mmg tak transfer lagi..tgu ofismate tlg buatkan...

aku redeem kan play train huggies spt di bawah yang ada baby keluar kat pintu tu dulu dgn 100 points...nanti lepas ni...aku try nak redeem lagi..sambungkan 'banglo' anak2 aku ni...ehehehe abis semak la umah aku nanti.....


masa mula2 dpt 'banglo' indah ni...danish tido dlm tu tau...ehehe kelako lak...baby nak masuk tak muat tu muat..nak tido tu..dia takut tak selesa...so dia biar je abg nye masuk dulu....

xpe laling..next time mama redeem lagi...

9 comments:

az rina a.k.a jaijina said...

ish, rugi plak tak pakai huggies..skang ni echa pakai pet pet..

CT said...

akk pakai Libresse...hhahahhaha

ardinihumaira said...

hani pakai pempes ape ekk.. kena tunggu hari ahad baru leh jumpa dia. hik3

LYaFRINA said...

estnyer...
lya x pernah simpan kupon tu.. sygnya.....

aritu ada gak beli ala banglo..tp xla secantik y huggies ni.. eli kat orong sakan j.. situkan murah.. complete dgn bola colourful kat dlm tu.. tp ok la..

~aSHa~ said...

rina --> maybe pet pet pun ada promosi tersendiri...

~aSHa~ said...

CT---> eheheh asha pun librisses....aahahahaa...

~aSHa~ said...

dni --> ahad ni cek kat bontot dia tau

~aSHa~ said...

lya --> lepas ni simpan tau...rasanye tiap2 taun ada ni..

mesti tak leh tekan B ye..ok paham

Ain said...

wahhhhh, dah dapat yer, cepat jugak kan.....