Sampai Hati Kamu SUAMIKU, Dulu Boleh, Sekarang Tak boleh

cerita kawin pasal ten ten ten aku rasa sampai sudah tak buat...sbb ada je 'siaran tergendala' jadi abaikan...

sbb aku tertarik dgn entry ini, tips menulis blog yg berjaya
sehingga buat aku rasa nak ikut la tips dia....



owh kita story ttg tajuk dulu...

'owh dulu boleh ye bang, skrg tak boleh dah'

apa yg boleh apa yg tak boleh....

ye la dulu, kalo dia ajak tido, boleh je dia angkat @ dukung kami sorang demi sorang...tapi semenjak berat aku dah naik 7kg ni...takde nak dokong2 dah....ko bangun la sendiri, kalo tidak, kita tertido la secara berjemaah di ruang tamu beralaskan toto sahaja...

gitu ye bang....


---------------
ko rasa aku mengikuti tak tips kamu?

Comments

..nOj.. said…
boleh la sket2. tp utk lebih berjaya, ko kena lebih mengutuk suami ko. baru lebih ramai org dtg. hahaha
Ain said…
kena diet la kalau gini...

hehehe....
*Miss Geli^ said…
erm....

tak berjaya lagi ni...ni bole buat bahan je ni
ardinihumaira said…
hehehe akak ni nakal betolla... :D
bestnya kena dukung kan kan kan
Ieda Al-Habsyi said…
hahhahahahahhahah! :) lucu betol lah kak asha nih :)
eLYies said…
hahahahha...mmg semua cam gitu..masa baru2 kawin..tgh slim lagi..nak je angkat..skang..kirim salam je la..hahaha
Ena said…
ekekekekekeke..

asha, ena yg naik 2,3 kg nie pun tak diangkatnya pong... pandai2 la bangun sendiri.. uwaaaaaaa...
ainhany said…
hihiii..
moral of d story,,...
dah bertambah kilo upernya asha yer..
asal bahagia itu yang dicari:)
LYaFRINA said…
pakai pati halia la,,
kena buat slimming la cm tu nampak nye, kalau dlam 3 minggu turun 5kg,pun dah kira ok, leh tgk kt blog saye, yg penting x de sekat makan yg teruk
weii...lum berjaya lagi ni...kena usaha keras...
sok ko review ko nyer blog baper visitor ok???
mimizuzuhaha said…
dulu ringan, skang berat. ada yg tergeliat pinggang nanti
~aSHa~ said…
ehehh itu la pasal

Popular posts from this blog

PETUA UNTUK MENEGANGKAN PAYUDARA @ TETEK...

Senarai Hotel Sekitar Kemaman / Chukai Terengganu

Eziclean 3 Beradik dan Testimoni