Tuesday, October 5, 2010

Satu Pakaian Untuk Semua

satu pakaian, untuk semua perkara
Tak sangka baju pemilihan yang aku buat untuk pasukan koir boleh digunakan untuk pelbagai event.....jadi berbaloi² sungguh dengan pembelian tersebut....


semasa Program 'Executive Talk' 3 Oktober 2010


Roadshow n Executive Talk jugak...di Kelantan



semasa CAPAM (Commonwealth Association for Public Administration & Management)


tudung je tuko kaler lain, baju dlm dan luar tetap sama...ehehhee

berjimat2 menggunakan harta kerajaan kan bagus..

jadi jgn membazir beli baju byk2...

14 comments:

Ena said...

ngehehehhe..

ada yg jimat betul ada pulak cam air je kuor.. hoho..

..nOj.. said...

ni baju yg ko beli di kamdar aritu ni kan

az rina a.k.a jaijina said...

wah, baguslah asha..kire 1 malaysia gini ni, satu pakaian untuk semua majlis, jimat kan..

LYaFRINA said...

mmg nmpak elegan g2...
kelmarin sha pakai tudung maroon ni.. msti sha pakai baju ni kan??

LYaFRINA said...

ehh..kelmarin dulu kn y kita jumpa tu??

☆iz-AnN a.k.a cOmOt☆ said...

pakaian dalam sure bertukar gak ni...lalla

bulatkocik said...

dlm ramai2 tu..akak sorg jer nmpk cam ank dara..hehe

kakchik said...

nampak smart

Sharinginfoz said...

smart tengok baju tu

ardinihumaira said...

gojes2 semuanya... :) cun melecun

kew_chop said...

salam ziarah kembali (^o^). jemput masuk cabutan bertuah Bergaya bersama ZHJC yea.
http://pgmurni.blogspot.com/2010/09/bergaya-bersama-zhjc.html

mamalieyna said...

jimat cermat amalan mulia.. =P...smart pakai camtu..!

.:fyzz:. said...

bagus2 ..jimat cermat adalah penting tatkala jabatan kita menghadapi kekangan kewangan..
wey nih blazer kan..ok tak soklan aku nih..hehe

soffya cik bulan said...

amboii..korporat sungguhh..:)
nmpk smart giler pakai mcm tu..