Tuesday, October 12, 2010

Ten Ten Ten

sebenarnya nak cite pasal org yg kahwin pada tarikh tu..tapi ada cerita ringkas nak share skit...

aku dgn mr. hUBby walau sama jbtn..rumah sukan kami lain² tau...tu yg syok tu...ehehe bleh berlawan² kan siapa menang dan kalah...so untuk acara tugasan rumah kami seterusnya....adalah buat Kumpulan Inovatif dan Kreatif (KIK) mengikut rumah sukan...yg nak share nye nama kumpulan rumah kuning, mr. hUBby ialah TEN TEN TEN (kena ada nada tau sebutnye baru la sedap di dengar, teng teng teng)
.
ehehheee masa aku tau tu...tergelak besar....siap kutuk tu..tak komersial langsung...sure kalah la....mcm2 la lagi...bagi rasa tanak kalah awal2 kan..aku ckp la...'projek kami ditubuhkan pada jam 10.10 minit pagi'...then bantai dia gelak ke aku...ala nak menipu pun mcm tak tau...meeting petang...aleh2 waktu pagi lak ditubuhkan....'eh, mmg meeting petang idea nye dtg jam 10.10 pagi...' ehehhehee....
.
.
tadi masa makan kawan aku rumah kuning tanya...apa nama kumpulan, dengan selamba kodok nye aku jawab la (actly kami lupa nak create nama kumpulan) 'nama kumpulan kami MIA SARA'.....'ahahahaha, ini projek buat anak, bukan projek KIK'.....ehehehe aku jwb la (jenis tanak kalah kan) 'eh walau begitu tajuk tu sesuai la dgn tajuk projek kami Kakitangan M.I.A'.....ha seme terkedu dgr apa itu M.I.A....alalalala biarlah rahsia...eheheheheehehe...tak sabar pulak buat keje KIK ni...seronok pulak bila bos terbitkan idea buat keje ikut rumah sukan, so semangat antara ahli rumah sukan terbina..
.
.
.
-----------------------------------------
eh ini bukan kisah ringkas la kiranya ye?
gambar2 org kawin selepas ini...

12 comments:

..nOj.. said...

pelik betul. mane cite org kawen nye ni. isshh

ardinihumaira said...

hehe.. semoga projek tu berjalan dengan lancar :D

LYaFRINA said...

????
msh lum mgerti.. mybe otak x recocover lg. hhhehehee..

hari tu sha g x majlis kawin kwn lya tu?? lya pegi.. lps2 nila share pire.. grand kn majlis dia..

sha.. tq yer cz tlg update status lya aritu.. sgt2 hargainya..

SUPERMAN said...

hahaha...bestnya boleh kerja laki bini sama2.. tapi masalah keja jgn bawak balik rumah sudah...

eiffel said...

persaingan smkin sengit antra laki bini...ngeeee :P

Ain said...

ingatkan pasaraya tenten tadi...

hahaha...

Ena said...

ingatkan apa la Ten3x tu.. ben10 ker kan!.. hehehhe..

.::Lynn::. said...

ingatkan pasarasa tenten.. hihihihi

hamzah ian said...

gua tak kawin lagi.. hoho

hamzah ian said...

gua tak kawin lagi.. hoho

mamalieyna said...

ingt pasal ben ten =P

~aSHa~ said...

ehehehehe