Wednesday, October 6, 2010

Xde pun kawan2 buat special entry...sedih...sob sob...suami apatah lagi...padahal pword aku suami dan rakan2 semua tau....sib baik bos dah belikan kek

eh tajuk lebih panjang dari cerita di bawah, tapi sudah cukup membawa erti kan...

tq

29 comments:

ardinihumaira said...

kak.. apa maksudnya tu...
bday akak ke.. hu... kompius ni

..nOj.. said...

besday dia hari ni. hehehe. aku ingat wei. tp tak terpikir plak nk wat spesel entry. :p

~aSHa~ said...

dni --> eheheh biarlah rahsia

*Miss Geli^ said...

ALA...CAMNE AKU NAK BUATKAN..AKU TAKDE PASWOD KO PUN?

HAPPY BESDAY MOGA PANJANG UMUR

~aSHa~ said...

nOj --> eheheh aku kan berlagak diva ni...ahahhaha so merajuk sendiri2, sendiri pujuk jugak ni ahahahahhaa (padahal aku ketandusan idea sementara membuat kerja tnt)

~aSHa~ said...

Miss Geli --> buat la kat blog ko...ehehehhee

az rina a.k.a jaijina said...

besday asha ke rini? samelah, rina nye besday arini gak..eh, tak sangka besday kita same plak? asha yg keberape taun ni?

Echa said...

ala wei.. takde special entry.. bukan makne tak ingat... cuma lupa je.. ko jangan kecik ati... apa pun wei.. epi besday yeee.. moga panjang umur... laki ko diam ada makna tu.. seperaisssssss

~aSHa~ said...

rina --> eh sama ke kita...asha yg ke 19...eheheehehehe kamu? tgk tahun kat link blog sha tu..

~aSHa~ said...

echa --> laki aku ada kelas....dia tulis kat kertas dan tempek di cermin sahaja...mcm taun lepas jugak...ahahahaha yg taun lepas pun tak cabut jugak....ahahaha

eh terbocor rahsia...actly aku tak pernah bgtau kan tarikh lahir aku, suami, dan anak2.....alamakk

eiffel said...

ini bukan sedih..tp sadis...hahahahahahaha


halahahalah....

meh kite wish...

hepy bufday akak yg ker????

moga pnjg umo, pnjg jodo, murah rezqi..


amiiinn.. :P

~aSHa~ said...

eiffel --> a'ah la..betul jugak kata ko...bukan sedih ni..kisah sadish ni..ahahaha

E.d.Y said...

happy birthday kak..moga panjang umur, dimurahkan rezeki, keluarga hidup aman bahagia...aminnnn

imanamani said...

singgah umah kita..tengok apa ada...

Ena said...

Birthday asha ker??

Happy Birthday..
nasib baik bos ingat sudi belikan kek..
ena?? huhu..

Fieza79 said...

hepy beday asha..napo tak kabor??

hepy besday buat asha...moga panjang umo..murah rezki..dan yg penting kebahagiaan yg berkekalan...!

takmo sedih2 ehh..

anisalya said...

happy birthday...

salam perkenalan dari saya...

siti nurkhijah said...

rileks kak... jgn sedih2
besday girl kena senyum...

HEPY BESDAY

SUPERMAN said...

happy bestday aSHA.. walaupun kau dah tua, tapi kau tetap mampu menulis blog..

jgn sedih2.. mesti laki kau ada kat kedai keta tu, belikan kau BMW 3 series...

tunggu je la...

✿ y.a.n.i.e budak G.E.B.U ✿ said...

besday akak ker ari nih??

eLYies said...

happy besday....semoga panjang umur dan murah rezeki..amin

A N A K - A N A K K U said...

heheeh appy befday, semoga hidup selalu di berkati dan di redhai...hubby nak wat surprise lah tue.....

umilia said...

aler..tak baik majuk2 umo da tua tu..hehehehe..selamat hari lahir yg ke..nak ckp ke..huhuhu..smoga ko sntiasa gembira bsame kuaga tecinta,dilimpahkan rezki yg halal dan diberkati Allah..

Ain said...

happy birthday sha...

takmo majuk2 tau nanti lekas tua....hehehe

patut la dapat offer hebat dari celcom, rupanya hadiah untuk birthday girl....

moga sha bahagia selalu hendaknya...aminnnn.

mamalieyna said...

hahaha...hari ni dalam sejarah..tajuk lebih pnjg dr isi kandungan..ekeke..

Happy Besday Asha..! ke berapa nih?..29 eh =P..

Moga terus dikekalkan kesihatan yg baik n dimurahkan lagi2 rezeki ye..Amin..

.:fyzz:. said...

panjangnya tajuk...isi nyer sikit je..
yer la aku dh wat dh khas buat ko jidah..epi besday again

aLoNg@Na said...

ala siannya member aku sowang ni..
even alg ni bknlah pemblogger tegar dh skang,tp still lg walking2 kt blog korang..

zidah, epi besday okeh..alg doakan mg ko pnjg umur,mrh rzki,sukses selalu...sts syg n disayangi di klgn mereka yg tersayang n menyayangi ko....

sory,agknya aku la org last yg wish kt ko...huhu

Nurzairul Isma said...

hepi birthday asha.... awat tak gtau awal2.. hehehehe....

soffya cik bulan said...

ohh sedih sob sob sob...
tkpe kak, sabau..:)