Wednesday, November 10, 2010

Berboring-boring di Residence Hotel Paka, Terengganu

mengikut si papa mengajar kursus last weekend

nak gak naik atas troli tu...
 sampai² tgk katun dulu

 semakin boring kot...ehehehe jap lagi tu start la nyanyi lagu negaraku sebelum tido

eh tak jadi tido, nampak mama kemas rak biskut, sibuk nak biskut lak

hello atuk, lama tak balik kg jumpa atuk...bila la dpt balik yerk...last jumpa atuk pun masa raya tu la...

sudut ni menarik bagi aku, siap aku ckp, kalo kita dah duk umah sendiri nak buat sudut kecik mcm ni tuk kaco2 air....dan buat susu anak..tapi nak ada rak almari kat dinding....

susu time plak...

bangun pagi, sblm mandi...chipsmore dulu...

lepas mandi boring tgk tv yg siaran katunnye hanya 615 je...tgk online lak


 masa balik...yg lain2 takde rupanye gambo...

sangat boring kan....makan dan tido, tgk katun, sekian terima kasih.

13 comments:

cheqna said...

sama2
hehehehehe
la..tu je ke????
budak2 dan kartun memang tak dapat dipisahkan..=)

~aSHa~ said...

cheqna --> itu je la..ehehheheeh owh ada lagi mandi dlm bath tub je...lupa nak amik gambo

Ain said...

sayang betul akak ada program hari tu, kalau tak boleh kita lepak2....

tak gi jalan2 kat pantai ke sha?

~aSHa~ said...

Ain --> dok pun kak..cik abe ada kelas je..

~aSHa~ said...

dan hujan masa ptg ari jumaat tu

..nOj.. said...

camtu la kalo ktorg lepak otel. kat sudut buat2 air tu mesti ade 3in1, pastu biskut2. hehe

LYaFRINA said...

jumaat baru ni mmg hujan lebat.. semua plan terbantut sha..

best jugok skala skali duk kat hotel..

ardinihumaira said...

hehe.. budak2... memang gtu. awww dni kecit2 dulu pong gtu hik3

imanamani said...

cik asha cute la..anak dara u bila ikat rambut gitu...sweet......

Sumijelly said...

hehehe.............sumi suka kalu dpt duk hotel..

sebab.....

tak yah kemas umah.......hahahaha

sesekali merehatkan diri pun best gak..

Sumijelly.com

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ said...

byk bowok bekal tu..
hahahaha, mandi kolam dop?
kalo alya agenda die kalu checkin mandi lah 1st priority!.. =)

eima said...

diorg tak sebuk nk ajak mandi pool ke ..
hujung minggu ni nk pegi residence paka lagi kot.... dlm plan baru ...
cam best fahim suka laut....
lagipun ade kenduri kat kuala kemaman

Ena said...

camtu la bila follow asben yg g wat kije kan!.. heheh