Sunday, November 21, 2010

berbunga2 tapi kelemauan

hati ni menyanyi riang skit..sbb background blog aku ni ada bunga2 kecik....


skrg ni nak cari gambo kartun family lak..aniwei tima kacih cikmot sbb tlg ubahkan background ni...


dan tiba2 aku amat terpaut dgn logo CAHAYA KASIH dari MAYBANK ni...cantik kan...izan...ada dok matahari gini? aku mau...tepek la kat kiri ke kanan ke blog aku ni...



dan arini kelemauan sedikit...
penat kot...ada kenduri sepupu hUBby smlm..nak kata tlg sgt tu tak la..ehehe tapi penat badan..ke barat ke timur ke utara...ni bukan utara tu kedah ye..utara negeri sendiri...ehehee

maaf tak balas kunjungan...tapi ptg ni cuba amik supplement skit..nak bagi ada tenaga...tak suka la lemau2 ni 

16 comments:

Ain said...

akak pun lemau gak ni....

mood kemalasan yang melampau-lampau...

huhuhu....

~aSHa~ said...

sama la kak..sbb tu tadi sy singgah je blog akak...tapi tak tinggal kesan...tgk blog kawan2 pun rasa nak tertutup bijik mata dah ni

idah @mama izzya said...

kak,
sakan raya,makan daging byk eh smpi lemau badan......

ciK mOt ©™ said...

arghh...demand tinggi la ko ni weeii....uhukss

~aSHa~ said...

idah --> agaknye la...makan daging sampai lemau ni..ehehe kena cari ikang pulak nampaknye...

~aSHa~ said...

cik Mot --> ehehe ko kan kretip izan cik mot...i like..

ciK mOt ©™ said...

cehh...kretip la sangat weii...
ko pun leh wat gak per...
p belajar wat sendiri...

Zura said...

musim kawin skrg nie sbb cuti sekolah...

Ena said...

ena pun sama.. lemau 2,3 macam jekk.. agaknya terbawak balik lemau mas dok kat resort semalam.. uhuk!

akiratoriza said...

salam terjah....

LYaFRINA said...

lya lg la.. bacground super tula jer.. mls dok nok kobek... last2 jd lain.. mcm dulu...

..nOj.. said...

mcm lukis tgn je matahari tu. cuba ko lukis pastu nanti pindahkan ke kompiter wei

~aSHa~ said...

ermmm ok...eehehehhee taun bila tak tau leh buat

WaWa_EzRiLL said...

asha, cantiknya... wawa nak minta tolong boleh x? wawa punyer nuffnang problem la.. asik typing error jer.. hep..hep

azzey said...

~ASHA~:Saya pun x suka lemah2 ni......kannnnnn

~aSHa~ said...

itu la....mari minum power root..

wawa, nanti emel asha..kita ceting senang..